- 45,735
- 34,520
- 113
Soldakı berdwijn bılındık
Soldakı berdwijn bılındık
Cano bol şans Arap kankalarımıza atmışsın kancayı 🚗🚗al ittihad ilk yarı 2 yapacak gibi duruyor baskı iyi devreye 2ile girelim o ara duhail'den golü getiririz
al ittihad 2 güzel şimdi katar'dayızal ittihad ilk yarı 2 yapacak gibi duruyor baskı iyi devreye 2ile girelim o ara duhail'den golü getiririz
kankamız değil yav arapdan dost olmazCano bol şans Arap kankalarımıza atmışsın kancayı 🚗🚗
Ben ve @Daimon getırcez ıcını ferah tut puahakankamız değil yav arapdan dost olmaz![]()
Esref para dağıtıyor adam 12 saatlik rol yapıyor o role katılsana dost puahaKaldı tek mac @MaximLestienne
Bos adamızda o kadar degılızEsref para dağıtıyor adam 12 saatlik rol yapıyor o role katılsana dost puaha
Yok la saka yaptım zaten ole rolmu olur dost adam sabah 8 de konu acmis saat 19 u geçti daha devam ediyor kim bilir ne zaman biter kendisine saygısı olan adam o rolu takip etmez zatenBos adamızda o kadar degılız
Mesaj kasmaya bıre bırYok la saka yaptım zaten ole rolmu olur dost adam sabah 8 de konu acmis saat 19 u geçti daha devam ediyor kim bilir ne zaman biter kendisine saygısı olan adam o rolu takip etmez zaten
Bol şanslar dilerim 🙏
Bizim ihtiyacımız yok msj kasmaya yeterince mesajimiz var gibi puahaMesaj kasmaya bıre bır