- 7,657
- 16,375
- 113
3.1
Bir bir hafta önceden direkt skoru bildik kral 🙂ne dedim 3 ü bile atabilirler diye yazmıştım3-1
Bende yazıyımm tebrikler dostumTebrikler yazalım tekrardan
88 oran bildin kimse tebrik etmedi 1 lira vurdun diye. Adam 1.30a oynamış tebrik yağıyor gayahauwhwo hayat acımasız kral millet ekmeğinin peşindeTebrikler hocam
iyimiş ama keşke direk kupon yapıp 3-5 atsaydınBir bir hafta önceden direkt skoru bildik kral 🙂
1.12 orandan kaybettiğimi biliyorum88 oran bildin kimse tebrik etmedi 1 lira vurdun diye. Adam 1.30a oynamış tebrik yağıyor gayahauwhwo hayat acımasız kral millet ekmeğinin peşinde
Skor bizim işimiz 😅Bir bir hafta önceden direkt skoru bildik kral 🙂
Her gün 2-3 skor biliyorum para olsa neler yapcaz 😆😆😆😆iyimiş ama keşke direk kupon yapıp 3-5 atsaydın
Aynen öyle ortakSkor bizim işimiz 😅
Konuş abim konuş canım abim88 oran bildin kimse tebrik etmedi 1 lira vurdun diye. Adam 1.30a oynamış tebrik yağıyor gayahauwhwo hayat acımasız kral millet ekmeğinin peşinde
Kardeşim paran varsa konuşur musun lütfen rahatsız oluyorumBen herkes büyüğüm diye saygıdan susuyorum sen konuş abi
Hahahhahahsh ortak kişi başı 40 TL dağıtırsam can ciğer kardeşim olursun di mi 😔Kardeşim paran varsa konuşur musun lütfen rahatsız oluyorum
Canımsın zaten para olmasa da olur dostluğumuz yeter🥳Hahahhahahsh ortak kişi başı 40 TL dağıtırsam can ciğer kardeşim olursun di mi 😔