Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Masterpiece - Kasa 4K Hedef 40K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,067
2,200
113
evet bu dakikadan sonra büyük konuşuyorum imkansız çevirmesi fenerin :) ikinci maç için bakıyorum şimdi şampiyonlar liginden devam edeceğiz muhtemelen

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,684
8,150
113
Bu tarz konular onaylanmamalı o ne la öyle hedefe ulaşırsam 1 kaç kişiye ulaşırım 10 kişi takip edecek oda yetmiyor gibi bu 10 kişide dm den bildirim bekliyecek

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,067
2,200
113
Bu tarz konular onaylanmamalı o ne la öyle hedefe ulaşırsam 1 kaç kişiye ulaşırım 10 kişi takip edecek oda yetmiyor gibi bu 10 kişide dm den bildirim bekliyecek
bir şikayetin varsa modlara ulaş kardeş benim konumu baltalamaya kalkma rolling yapıyorum burada sonuç olarak kendi paramla oynuyorum kimseye de hesap vermek veya yardım etmek zorunda değilim riskimi burada dostlarla paylaşıyorum

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,684
8,150
113
bir şikayetin varsa modlara ulaş kardeş benim konumu baltalamaya kalkma rolling yapıyorum burada sonuç olarak kendi paramla oynuyorum kimseye de hesap vermek veya yardım etmek zorunda değilim riskimi burada dostlarla paylaşıyorum
Ben öneride bulundum bürader sen gibi 1 haftada 4 konu açıldı 4 ude sahte konu ınsanlarla alay etmek hoşlarına gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...