Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Masterpiece / Gece Üçlüsü Canlı

Kupon Miktarı
111
Kupon Oranı
1.11

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Paralı adamin halı başka oluyor anasını satım biz devre arası olsa bile takip etmeye dvm ediyoz la Berk 😁
Bu aralar kısır döngü çocuk doğdu 25 kâğıt doğum dedik araba kirala masraf derken 60 gitti toparlamaya çalışıyoruz 😂 başka çare yok abi 1 atıp 5 alıyorum 3 gidiyor 1 atıp 5 alıyorum 4 gidiyor derken her gün sadece kendimi eğlendiriyorum betlivoya 3 günde 15 k atıp 15 k çekmişim hesaplar arası gelip gidiyor sadece

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,692
59,918
113
Kaybedersem çocuk bezsiz kalır halıya sıçar abi o ihtimali düşünmek var 😂
Hee sende bebek var dimi oda var 😁 la bn makarasina dedim zaten.benim tavsiyemi dinlesen şimdi o borcun olmazdı kendini frenle bro kop bu işlerden yuva yıkar bu illet.sen en son keyfi oynuyorum demiştin keyfi oynarken bu borcami girdin aman diyim gozunu seveyim

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Hee sende bebek var dimi oda var 😁 la bn makarasina dedim zaten.benim tavsiyemi dinlesen şimdi o borcun olmazdı kendini frenle bro kop bu işlerden yuva yıkar bu illet.sen en son keyfi oynuyorum demiştin keyfi oynarken bu borcami girdin aman diyim gozunu seveyim
Yok doğumda gitti o para kumarla borca girmem ya

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Gelir mi

Ekli dosyalar