- 106,655
- 59,905
- 113
Paralı adamin halı başka oluyor anasını satım biz devre arası olsa bile takip etmeye dvm ediyoz la Berk 😁Burada söyledim zaten 1-1 oldu diye 2 yi 42 de atmışlar şimdi gördüm
Paralı adamin halı başka oluyor anasını satım biz devre arası olsa bile takip etmeye dvm ediyoz la Berk 😁Burada söyledim zaten 1-1 oldu diye 2 yi 42 de atmışlar şimdi gördüm
Bu aralar kısır döngü çocuk doğdu 25 kâğıt doğum dedik araba kirala masraf derken 60 gitti toparlamaya çalışıyoruz 😂 başka çare yok abi 1 atıp 5 alıyorum 3 gidiyor 1 atıp 5 alıyorum 4 gidiyor derken her gün sadece kendimi eğlendiriyorum betlivoya 3 günde 15 k atıp 15 k çekmişim hesaplar arası gelip gidiyor sadeceParalı adamin halı başka oluyor anasını satım biz devre arası olsa bile takip etmeye dvm ediyoz la Berk 😁
Şunu toparlarsam her şey düzelecekParalı adamin halı başka oluyor anasını satım biz devre arası olsa bile takip etmeye dvm ediyoz la Berk 😁
Bişey yokki bro 32yi 2.30 orana bassrsan hesap +ya geçiyor 😁Şunu toparlarsam her şey düzelecek
Kaybedersem çocuk bezsiz kalır halıya sıçar abi o ihtimali düşünmek var 😂Bişey yokki bro 32yi 2.30 orana bassrsan hesap +ya geçiyor 😁
Hee sende bebek var dimi oda var 😁 la bn makarasina dedim zaten.benim tavsiyemi dinlesen şimdi o borcun olmazdı kendini frenle bro kop bu işlerden yuva yıkar bu illet.sen en son keyfi oynuyorum demiştin keyfi oynarken bu borcami girdin aman diyim gozunu seveyimKaybedersem çocuk bezsiz kalır halıya sıçar abi o ihtimali düşünmek var 😂
Yok doğumda gitti o para kumarla borca girmem yaHee sende bebek var dimi oda var 😁 la bn makarasina dedim zaten.benim tavsiyemi dinlesen şimdi o borcun olmazdı kendini frenle bro kop bu işlerden yuva yıkar bu illet.sen en son keyfi oynuyorum demiştin keyfi oynarken bu borcami girdin aman diyim gozunu seveyim
Gelir miHee sende bebek var dimi oda var 😁 la bn makarasina dedim zaten.benim tavsiyemi dinlesen şimdi o borcun olmazdı kendini frenle bro kop bu işlerden yuva yıkar bu illet.sen en son keyfi oynuyorum demiştin keyfi oynarken bu borcami girdin aman diyim gozunu seveyim
Bakalım vaziyet ne haldeGelir mi
Gelmiş ya la.kac basdin buna 32k basdiysan kasa bayağı kara gecmisGelir mi
Kayıp bonusu bastım ya 😂😂😂 400 vardıGelmiş ya la.kac basdin buna 32k basdiysan kasa bayağı kara gecmis
Olsun güzel para bro.cek başka siteye at bı NBA kuponu verem sana yat zibar sabah iş varKayıp bonusu bastım ya 😂😂😂 400 vardı
NBA kuponum var attım burayada Bolivar a basvam gelen parayı oranı süperOlsun güzel para bro.cek başka siteye at bı NBA kuponu verem sana yat zibar sabah iş var
Hani la kupon bulamadimNBA kuponum var attım burayada Bolivar a basvam gelen parayı oranı süper
Şu gelirse dm gelHani la kupon bulamadim