- 41,440
- 15,957
- 113
2 2 iken 10 oranı yoktu emin olGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Yoğ mg@SaHgEc senin ayakkabından su içilir abim benim ne büyük adamsın atatürk gibi adamsın
oynadın mı@SaHgEc senin ayakkabından su içilir abim benim ne büyük adamsın atatürk gibi adamsın
Gediz de üst oldu sana dedim yaKafa maçların hepsi 2.5 üst oldu helal olsun
🥺Jojo koddan 65 kazandım öyle maçlara bakayım dedim bariz belliydi dakika 80 Marsilya 1_2 yeniliyordu verdiği oran çok garip o dakikada Marsilya alır ve alacaksa 2 gol daha çıkar dedim en garantisi 4,5 üsttür dedim tam 6 orandan basarken 2_2 oldu basmış bulundum yoksa ms 1 alıyordum🙏🥺@SaHgEc senin ayakkabından su içilir abim benim ne büyük adamsın atatürk gibi adamsın
Dost sende sürekli aynı muhabbeti yapıyorsun geçende yaptın akıllanmamıssın demekki geçmiş olsun bu işler böyleZamanında ulaştığımız insnların nasıl gün geçince unuttuğunu görün
işi vardır ulaşır elbet , sen cebinde 2 varsa 1ini dagıtan adamsın , bu adama defalarca verdin , o da sana verecektirSonradan da 2500 civarı sana verdim di mi? Bugün bana ulaşmadın
Niye bam yiyim ki bi cevap versin lütfensil reis bann yeme , boşver