- 63,548
- 32,650
- 113
O kebapçı öyle şeyler yapıyor aradaTam 21 fark bu takima nasıl bu farkı aldin dost
O kebapçı öyle şeyler yapıyor aradaTam 21 fark bu takima nasıl bu farkı aldin dost
Parasi olmasa dicem tm da gunde en az 50 tane kupon yapıyor bide puaahO kebapçı öyle şeyler yapıyor arada
Emin ol parası olsaydı ona 480 değil fazla basardı oParasi olmasa dicem tm da gunde en az 50 tane kupon yapıyor bide puaah
Ben konu sahibinden bahsetmiyorum bizim @Golcümetin den bahsediyorum kusurata takip olmus 1.040 a puahEmin ol parası olsaydı ona 480 değil fazla basardı o
Ben de konu sahibinden bahsediyorum zatenBen konu sahibinden bahsetmiyorum bizim @Golcümetin den bahsediyorum kusurata takip olmus 1.040 a puah
Golcü Metin ne zaman Kebapçı oldu bu Kebapçı diyorum farkındaysanBen konu sahibinden bahsetmiyorum bizim @Golcümetin den bahsediyorum kusurata takip olmus 1.040 a puah
Para mı istiyor hemen raporlayalımBen konu sahibinden bahsetmiyorum bizim @Golcümetin den bahsediyorum kusurata takip olmus 1.040 a puah
Bu metinler surekli istiyor valla puaahPara mı istiyor hemen raporlayalım
Yok ya kral metin'e kıyar mıyım raporladım 😄Bu metinler surekli istiyor valla puaah
Onu senmi raporladin shellac normalde 2 3 gunluk ban atardi 10 gün çokmus puahBu bugün Berduş mudur nedir biri vardı Para istiyordu kot konusunda gördüm para istiyor direkt Shellac raporladım 10 gün ban attı 😄😄😄
Ulan kovalıyorsun kot kovalıyorum role giriyorum durmadan önüme çıkıyor para istiyor durmadan önüme çıkıyor para istiyor yeter dedim Bu neOnu senmi raporladin shellac normalde 2 3 gunluk ban atardi 10 gün çokmus puah
Iyi yapmışsın dunde ben ve hasim raporladik onu puaahUlan kovalıyorsun kot kovalıyorum role giriyorum durmadan önüme çıkıyor para istiyor durmadan önüme çıkıyor para istiyor yeter dedim Bu ne
Ben raporladığım zaman uzun bir süre cıkar 😄😄Iyi yapmışsın dunde ben ve hasim raporladik onu puaah
Belli oldu valla senden korkulur puahaBen raporladığım zaman uzun bir süre cıkar 😄😄
Ben normalde kimseyi raporlamam raporladığım zaman uzun süre tatile gider 😄Belli oldu valla senden korkulur puaha
Bandan korksak eşeğe binmezdikPara mı istiyor hemen raporlayalım
Hangi esek puahaBandan korksak eşeğe binmezdik
Belki inanmayacaksın bir ara olay oldu burada bir ay önce boş ver sorma bana bana atıldı karşımdakine de ban atıldı sonra 7 gün mü ne atılmıştı 7 gün sonra geldim Başka ne yazdım dedim beni banlıyorsunuz da dedim bu şekilde dedim falan filan bir 3 gün daha yazdıBelli oldu valla senden korkulur puaha
O zaman bundan sonra kendimize biraz daha ceki duzen verelim ne olur ne olmaz pok yoluna gitmeyelim puahaBen normalde kimseyi raporlamam raporladığım zaman uzun süre tatile gider 😄
O da ne dediğini bilmiyor kiHangi esek puaha