Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Manchester City- Galatasaray

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,188
10,056
113
Komik olduğu için güldüm senin velet lafın falan kusura bakmada bana diyemezsin dememelisin en azından eğer ki diyorsan da sorun bende demektir fazla yakın görmüşüm seni
Komik değil işte bunu anlamadığın için o yorum sanada gelmiş demek ki. Yakın gördüğün kişiyle dalga geçtiklerinde böyle oluyorsun sen demek ki. Ben sana denilse o laf seni savunurdum. Sen hala o lafın ağırlığını anlayamamışsın bana hakaret edildiğini anlayamamışsın demek ki. Tekrar ediyorum senin özelinde değil yorumu yapan ve beğenen 3-4 kişiye söylediğim bişey hala da lafımın arkasındayım

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,335
1,783
113
Beyler hayale gerek yok öyle çok farklı skor bekleyen gitsin plaj voleybolu izlesin citye puan lazım fakat çok eksikler 1-2 farkla alırlar gibi bu maçtan bizim adımıza maksimum beraberlik çıkar oda bitiricilerimiz gününde olursa 1-0 2-0 skor bahsi aklıma yattı

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,151
16,043
113
Komik değil işte bunu anlamadığın için o yorum sanada gelmiş demek ki. Yakın gördüğün kişiyle dalga geçtiklerinde böyle oluyorsun sen demek ki. Ben sana denilse o laf seni savunurdum. Sen hala o lafın ağırlığını anlayamamışsın bana hakaret edildiğini anlayamamışsın demek ki. Tekrar ediyorum senin özelinde değil yorumu yapan ve beğenen 3-4 kişiye söylediğim bişey hala da lafımın arkasındayım
Özel gününde misin lafını bu kadar yorman senin bileceğin iş uzun uzun kendimi de yoramicam kusuruma bakma iyi günler aga

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,151
16,043
113
Türk takımlarının kolay gol yeme hastalığından kurtulamıyoruz maalesef. Yarın gs muhtemelen canla başla oynayacak, city yürüyerek alakasız bir gol atacak. Umarım bu senaryo gerçekleşmez.
O klasiktir bizde aga iyi oynuyoruz derken tek atakta gol yiyoruz tüm Türk takımları öyle ilk yarı berabere bitirebilirsek maç sonu istediğimizi alırız gibime geliyor

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,433
12,812
113
Lan olum siz hala normal futbolmu bekliyorsunuz sene 2026 da olmuş geçin o işleri futbol 90 la 2014 arası bitti iddaa nezaman özelleşti futbolda bitti bizim ülkede FIFA UEFA hepsi işin içinde peynir ekmek gibi hepsi kopariyor herşey bekleyin bu maçtan yemişim City puan lazımmış da felanda filanda

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,927
9,155
113
La geçen hafta iki takım tek gol attık avrupada o da adam kendi kalesine atti hala öyleyiz böyleyiz diyosunuz kabullenin artik avrupa takımları degiliz

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,933
2,644
113
oran gerceckcı degl knkada zor mac yanı eksık felan fark etmez cıty sonucta kazanırız ıns
Uzatmak istemiyorum da rodri de olmadığı için heriflerde neredeyse defansif yönü olan oyuncu kalmadı. Bizde de osimhen, sane, İlkay falan olduğu için çok korkuyorlar ki haklılar..