Eğer o gün param olursa GS galibiyetine 1k basmayı dusunuyorumEkli dosyayı görüntüle 922553
BBC haber yapmış, tüm ingilizleri yenen Galatasarayı City durdurabilecek mi diye
Bende param olmazsa 1 k olursa 10k basmayı düşünüyorumEğer o gün param olursa GS galibiyetine 1k basmayı dusunuyorum
Bence gayet mantıklı bı seçim City bin defans orta saha eksikleri var City de gol atar ama GS nin yenicegini dusunuyorumBende param olmazsa 1 k olursa 10k basmayı düşünüyorum
City 4 fark da inanılmaz avantaj elde ediyo sıralamada. 3 fark da yine orta seviye avantaj sağlıyo sıralamada. 2-0 adamlara yetmiyor 5 olurÇifte şansa da güzel oran çıkıyor ama zor
Gs kaybetmez bankoBence gayet mantıklı bı seçim City bin defans orta saha eksikleri var City de gol atar ama GS nin yenicegini dusunuyorum
Oran yukseltmeye çalışıyoruz krdsm şuan GS Yener 8 oran filanGs kaybetmez banko
Galatasaray bu oyunla city yi deplasmanda mı yenecek. Şuan real Madrid olsa city yi deplasmanda yeneriz demezBence gayet mantıklı bı seçim City bin defans orta saha eksikleri var City de gol atar ama GS nin yenicegini dusunuyorum
Yasalda 10 minimum 12-13 kacaktaOran yukseltmeye çalışıyoruz krdsm şuan GS Yener 8 oran filan
Şuan ki oyunla alakası yok ki yarın başka oyun oynarlar belli mi olur ve osimhen geri donduGalatasaray bu oyunla city yi deplasmanda mı yenecek. Şuan real Madrid olsa city yi deplasmanda yeneriz demez
HahahaÇok eksik var cityde araştırmadan yorum yapmışsın
Yedek degil isterse u 19 takımıyla çıksın en az 5 atarHahahagerçekten komiksin. Dostum isterse yedek 11 çıksın city yi orda yenmek kolay mı kafayı yemişsiniz
Galatasaray'da tempoya dair bir şey yok. City parçalar yani bence. Ayrıca Galatasaray lıyımYedek degil isterse u 19 takımıyla çıksın en az 5 atar
Şampiyonlar liginde olmayanlar yorumda bulunmasın lütfen kardeşimM.city 7 Galatasaray 1
Mac sonucu