- 6,290
- 2,959
- 113
Senin yerinde olsam denverin üstüne gir öyle daha garanti normal üst de daha iyiNe olur bu maç reis ne gösteriyor durum
Senin yerinde olsam denverin üstüne gir öyle daha garanti normal üst de daha iyiNe olur bu maç reis ne gösteriyor durum
Ne kdr iyi aldın goremedikki.simdi trip konusuna gelelim.sen o durumlara hiç dusmemissindir muhtemelen ama roll takip eden herkes haliyle beklentiye giriyor kardeş.adamin cepte 5 kuruş parası yok 6 7 saat roll takip ediyor herkes gibi oda beklentide oluyor üzülüyor haliyle dışa vuruyor.bide sen çok yüksek kasayla oynuyosun takipcin çok oluyor o yüzden olur böyle şeyler.bak sana yemin ederim ben burda kasa 2 k hedef 5k konu açtım kazandık 5k bı dağıttım bana ana kasa bile kalmadı 😁Reis konu da çok fazla trip atiyorlar herkese vermek zorundaymisim gibi.bende arada açıyorum artık konu. Sabah iyi aldık konu acacaktim aklıma geldi vazgeçtim 😀Ekli dosyayı görüntüle 937419
Gelen 228 üst aldık bakalım reis. Bol şanslarSenin yerinde olsam denverin üstüne gir öyle daha garanti normal üst de daha iyi
Haklısın reis seninde yüreğine sağlık. Kardeşimizin konusunu dağıtmayalim ikimizde üst aldık umarım gelir 😀Ne kdr iyi aldın giremedikki.simdi trip konusuna gelelim.sen o durumlara hiç dusmemissindir muhtemelen ama roll takip eden herkes haliyle beklentiye giriyor kardeş.adamin cepte 5 kuruş parası yok 6 7 saat roll takip ediyor herkes gibi oda beklentide oluyor üzülüyor haliyle dışa vuruyor.bide sen çok yüksek kasayla oynuyosun takipcin çok oluyor o yüzden olur böyle şeyler.bak sana yemin ederim ben burda kasa 2 k hedef 5k konu açtım kazandık 5k bı dağıttım bana ana kasa bile kalmadı 😁
Aminnnn arkana yaslan sen dm kutunu kapatmışsın en iyisiHaklısın reis seninde yüreğine sağlık. Kardeşimizin konusunu dağıtmayalim ikimizde üst aldık umarım gelir 😀
Seninki kaç üst?Haklısın reis seninde yüreğine sağlık. Kardeşimizin konusunu dağıtmayalim ikimizde üst aldık umarım gelir 😀
Ne güzeli barem geride üst almış adam.bugun NBA komple mala bagladi@Mamoste güzel gidiyor kral maç şuan
Bol şanslar
Sen açma dost nazar oluyorsunReis konu da çok fazla trip atiyorlar herkese vermek zorundaymisim gibi.bende arada açıyorum artık konu. Sabah iyi aldık konu acacaktim aklıma geldi vazgeçtim 😀Ekli dosyayı görüntüle 937419
TebriklerReis konu da çok fazla trip atiyorlar herkese vermek zorundaymisim gibi.bende arada açıyorum artık konu. Sabah iyi aldık konu acacaktim aklıma geldi vazgeçtim 😀Ekli dosyayı görüntüle 937419
bol sans