evet ben geldiğimde bitmişti bile rol 7.sayfada rol bitmişti neyse sorun yok bol şans herkese7.ci sayfada geliyor konuya
Marleyde Bol şans dilemiş sonra yok😅7.ci sayfada geliyor konuya
aynen reis onkooo da basından berı burada o biliyor kimin takip ettiğini
Napacan 100Birisi bizede.bi 100 lira atamiyomu 😊
Hocam marley in aciklamasini istersen rol sahibi yapsın yani listede olup itiraz ettiginiz seyler gercekten absürt degilmiMarleyde Bol şans dilemiş sonra yok😅
Nevzat hakkı Marley Bol şans dileyip yok 7,sayfadan beri Nevzat varaynen reis onkooo da basından berı burada o biliyor kimin takip ettiğini
Bu forumda kaç kez mamosteye para attınız. Benim 15 mesajım anca var. Defalarca alışverişimiz var mamosteyle zor günlerimizde. Şunu da söyleyeyim benim ismimin yazması prosedür gibi. Fazlasıyla atıyor dostumuz.
Hocam nevzat yok diye diyorum marleyin yerine konu sahibi ekle dediyse sana brsey diyememHocam marley in aciklamasini istersen rol sahibi yapsın yani listede olup itiraz ettiginiz seyler gercekten absürt degilmi
Yazmayıp özelden ulaşılsa iyiymiş. Boşver kardo emeğine sağlık takılmayalımHocam marley in aciklamasini istersen rol sahibi yapsın yani listede olup itiraz ettiginiz seyler gercekten absürt degilmi
Açıklık olsun diye attim ama keske atmasaydimYazmayıp özelden ulaşılsa iyiymiş. Boşver kardo emeğine sağlık takılmayalım
Dost sana sözüm yok konu sahibi dediyse sorun yok yazdım liste şekli olunca arkadas dışarıda kalınca onu soyledm benBu forumda kaç kez mamosteye para attınız. Benim 15 mesajım anca var. Defalarca alışverişimiz var mamosteyle zor günlerimizde. Şunu da söyleyeyim benim ismimin yazması prosedür gibi. Fazlasıyla atıyor dostumuz.
kanka boşver suç bu zeise liste yaptıranda yarım saat liste yapıcam diye gitti konuyu en çok takip edenlerdenim beni almadı listeye çoNevzat hakkı Marley Bol şans dileyip yok 7,sayfadan beri Nevzat var
boşver kanka bu zeisin yapacağı listeden ne beklenir zaten 70 sayfalık konusun 7. sayfasında gelmişim benden sonra gelenleri almıştır oda kesin neyse sorun yok bol şans herkeseHocam nevzat yok diye diyorum marleyin yerine konu sahibi ekle dediyse sana brsey diyemem
Hocam liste 7 kisi denildi ekstralar ile zaten dostumuzdan bi 10 12k gidicektirHocam nevzat yok diye diyorum marleyin yerine konu sahibi ekle dediyse sana brsey diyemem