4saniye vardi ama hepsini kqcirdiÜç atış daha geldi betco sıfır gösteriyor atıştan sonra süre kalacak mı acaba
Bu gece ve sabah inanulmaz seyler oldu. Gercekten akli olan bitane insan bu mereti oynamaz. Artik baska bi boyuta gecti bu durum.bunlar büyük şerefsiz ya geçmiş olsun son çeyrek rezalet oynadılar ve bilerek bence
dün bir kadın maçına devrede 74 oynadım ilk çeyrek 6 dk 32 attılar çeyrek 39 bitti 2. çeyrek ilk dk 8 attılar çeyrek 30 sayıda bitti maddi kaybın yanında psikolojik olarak çok zorluyor artık bırakamıyoruz daBu gece ve sabah inanulmaz seyler oldu. Gercekten akli olan bitane insan bu mereti oynamaz. Artik baska bi boyuta gecti bu durum.
Vallahi bazen oyle psikoljiye oyle hallere sokuyorlar ki insani. Durup kendime bakinca diyorum ben ne yapiyorum. En kisa zamanda herkesin kurtulmasini dilemekten baska birsry gelmyor elden dost.dün bir kadın maçına devrede 74 oynadım ilk çeyrek 6 dk 32 attılar çeyrek 39 bitti 2. çeyrek ilk dk 8 attılar çeyrek 30 sayıda bitti maddi kaybın yanında psikolojik olarak çok zorluyor artık bırakamıyoruz da