- 20,798
- 9,634
- 113
ikinizde gönderim yapıyorsunuz şahitliğim var göndermediyse yapıcak bişi yok gece gece uzatmayalım
@Mülayim6060 tamam vermesın ama 2 dır aynı seyı yapıyor öncedende yapmıs parasına kaldıgımızsan degıl konu yalan sölemesıSağolun dostlar
Bugünkü rolling kayıplarını bu kuponla telafi edebildik
Bir kupon daha paylaşacağım gelirse birşeyler yaparız takıp eden dostlar için
Reıs senın 1 mesajın var bu konuda 500 senın hakkındır, 😀Tebrikler bol şanslar ✋
Bu konuyu canlandırmanin mantığı yok. En çok dağıtım yapan arkadaşlardan mamoste.@Mülayim6060 tamam vermesın ama 2 dır aynı seyı yapıyor öncedende yapmıs parasına kaldıgımızsan degıl konu yalan sölemesı
Dostum sana aynı gün önceki rollingte atmadım mi@Mülayim6060 tamam vermesın ama 2 dır aynı seyı yapıyor öncedende yapmıs parasına kaldıgımızsan degıl konu yalan sölemesı
Kardeş konu ozelınde soluyorum yapmıstır yapacaktır değil konuBu konuyu canlandırmanin mantığı yok. En çok dağıtım yapan arkadaşlardan mamoste.
Takip mi. Biz o işleri çoktan aştık merak etme sen. Kazanınca birbirimizin dm sini yakarız her zamanReıs senın 1 mesajın var bu konuda 500 senın hakkındır, 😀
Reıs o attıgın 1 ay önce 3 saat rolde beklettın bızı ondan kaynaklı attın doğru mu?Dostum sana aynı gün önceki rollingte atmadım mi
Niye yalan söyleyim borcum mu var sana
Reıs benimde var öle yaptığım burda guvenılır dostlar sen dostun dıye ondan yanasın bellı konu senle alakalı degılTakip mi. Biz o işleri çoktan aştık merak etme sen. Kazanınca birbirimizin dm sini yakarız her zaman
1 ay önce mı şaka yapıyorsun sanırımReıs o attıgın 1 ay önce 3 saat rolde beklettın bızı ondan kaynaklı attın doğru mu?
Boyle yazip niye hesap soruyon dost anlamadimkiGelsınde sıkıntı degıl
Kime atmış filan dedin ya. Dahil oldum mecburen konuya..Reıs benimde var öle yaptığım burda guvenılır dostlar sen dostun dıye ondan yanasın bellı konu senle alakalı degıl
2 gün kaybolmazsın reıs para gelınce acıklamanj yaparsın şu kısıye attım dıye tamam deriz ondan haksızmıyımBoyle yazip niye hesap soruyon dost anlamadimki
Tamam reis sana attıysa demekki rol acıp rol bitince yakın dostumuza atarız olur bıter 😀Kime atmış filan dedin ya. Dahil oldum mecburen konuya..
Ya oyle de dagitim yaptim ulastim diyor. Mamoste taniyor herkes eli boldur. Uzmeyin birbirinizi2 gün kaybolmazsın reıs para gelınce acıklamanj yaparsın şu kısıye attım dıye tamam deriz ondan haksızmıyım
Tamamdır dost emrin olur2 gün kaybolmazsın reıs para gelınce acıklamanj yaparsın şu kısıye attım dıye tamam deriz ondan haksızmıyım
Reıs ben konuya sımdı yazınca gelıp yazdı yanlıs yaptıgı kusura bakmayın 2 gün giremedim der anlarız ınsanızYa oyle de dagitim yaptim ulastim diyor. Mamoste taniyor herkes eli boldur. Uzmeyin birbirinizi
Iyı forumlar kardeşTamamdır dost emrin olur
Haklısın
La tmm haklisin diyor ciddende oyle tmm da uzatmaya gerek yokReıs ben konuya sımdı yazınca gelıp yazdı yanlıs yaptıgı kusura bakmayın 2 gün giremedim der anlarız ınsanız
Neyse bosverin iyi grceler herkeseReıs ben konuya sımdı yazınca gelıp yazdı yanlıs yaptıgı kusura bakmayın 2 gün giremedim der anlarız ınsanız