- 10,035
- 8,252
- 113
Tebrikler dostumGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
Tebrikler dostumGelirse 2 kardeşe ulaşırız öylesine oynadık rayo maçına kaldık lenste tuttu gibi Toulouse 10 kişi bakalım
5 gündür koyuyoz la NBA ile boşuna vakit harcadık
Nba sıkıntı zaten5 gündür koyuyoz la NBA ile boşuna vakit harcadık
Şans meselesi kral5 gündür koyuyoz la NBA ile boşuna vakit harcadık
Knk NBA de çok şike varŞans meselesi kral
Kesene bereket kral@onkooo411 @Kashima özelden inan atın dostlar mesajla beraber gelen paranın çevrimi var 5k dan 2 x siz beklemeyin sizin hakkınızı atayım
Kesene bereket eyw dostum@onkooo411 @Kashima özelden iban atın dostlar mesajla beraber gelen paranın çevrimi var 5k dan 2 x siz beklemeyin sizin hakkınızı atayım
zorlaya zorlaya attırdık bakalım ölü getafeye 😁Kesene bereket eyw dostum
Dm kapalı dost senin 😇@onkooo411 @Kashima özelden iban atın dostlar mesajla beraber gelen paranın çevrimi var 5k dan 2 x siz beklemeyin sizin hakkınızı atayım
Hic sorma valla 😃👏👏zorlaya zorlaya attırdık bakalım ölü getafeye 😁
Tebrikler aga wc gittik kazanmissin sevindim adına@onkooo411 @Kashima özelden iban atın dostlar mesajla beraber gelen paranın çevrimi var 5k dan 2 x siz beklemeyin sizin hakkınızı atayım
Eyw dost bidahaki roll de aklımdasın unuttuk senide kusura bakma yarın vurgun var yüksek gircemTebrikler aga wc gittik kazanmissin sevindim adına