Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Makrobet | 500 Pragmatic Play Deneme Freespin !

bayramalks1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,030
167
63
Ekli dosyayı görüntüle 928366

500 Pragmatic Play Deneme Freespin
Yeni üyelere özel Makrobet'ten 500 Pragmatic Play Deneme Freespin!
Kurallar
1. Eklenen freespinlerden minimum 1.000₺ kazanç elde etmeniz durumunda, freespin kazancınızın 20 katı kadar çevrim şartı bulunmaktadır. Freespinlerden maksimum 2.000₺ kazanç elde edilebilir.
2. Minimum ve maksimum 2.000₺ çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
3. Alınan bonus Pragmatic Play sağlayıcısına ait Slot oyunlarında geçerlidir.
4. Promosyondan yararlanmanız için kayıt olurken girdiğiniz bilgilerin doğru olması ve SMS güvenliğinizin aktif olması gereklidir.
5. Gerekli koşulları sağlayan üyelerin hesabına Starlight Princess oyununda geçerli 2₺ jeton değerinde 500 freespin tanımlanır.
6. 3 satırlı oyunlar, RTP oranı değiştirilebilen oyunlar veya coin, flip, wild gibi manipülasyona açık özellikler içeren oyunlar ile oynanması durumunda bonus iptal edilir.
7. Her kullanıcı, IP adresi, ikamet adresi promosyondan yalnızca bir kez yararlanabilir.
8. Makrobet Genel Şartlar ve Kuralları geçerlidir.
9. Her kullanıcı kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir.
10. Bonusun geçerlilik süresi 24 saat ile sınırlıdır. Bu sürenin aşılması durumunda bonus ve ilgili kazançlar sistem tarafından silinecektir.
11. Promosyon için 20.08.2025 tarihinden itibaren yeni kayıt olan üyeler faydalanabilir.

Makrobet Üyelik ve Giriş için Tıklayınız
Çevrim zor biraz ama güzel bonus

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
994
513
113
Bu kadar boş bir site gormedim 500 dondurmede bir kere oyuna aldı 31 TL çıkardı 830 TL ile çıkardı 50x fln atıyor oyunda tutmuyor ayarlı değilse neyim iki saat sıfırlanacak para için vakit kaybettim daha ne diyim

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
455
63
ödeme yapmıyor

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,461
13,364
113
Bakiye 1000 tl altı olunca siliniyormus bilsem üye olmazdım. Boş bonus çeken az olur

Badr Hari

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1
Ekli dosyayı görüntüle 928366

500 Pragmatic Play Deneme Freespin
Yeni üyelere özel Makrobet'ten 500 Pragmatic Play Deneme Freespin!
Kurallar
1. Eklenen freespinlerden minimum 1.000₺ kazanç elde etmeniz durumunda, freespin kazancınızın 20 katı kadar çevrim şartı bulunmaktadır. Freespinlerden maksimum 2.000₺ kazanç elde edilebilir.
2. Minimum ve maksimum 2.000₺ çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
3. Alınan bonus Pragmatic Play sağlayıcısına ait Slot oyunlarında geçerlidir.
4. Promosyondan yararlanmanız için kayıt olurken girdiğiniz bilgilerin doğru olması ve SMS güvenliğinizin aktif olması gereklidir.
5. Gerekli koşulları sağlayan üyelerin hesabına Starlight Princess oyununda geçerli 2₺ jeton değerinde 500 freespin tanımlanır.
6. 3 satırlı oyunlar, RTP oranı değiştirilebilen oyunlar veya coin, flip, wild gibi manipülasyona açık özellikler içeren oyunlar ile oynanması durumunda bonus iptal edilir.
7. Her kullanıcı, IP adresi, ikamet adresi promosyondan yalnızca bir kez yararlanabilir.
8. Makrobet Genel Şartlar ve Kuralları geçerlidir.
9. Her kullanıcı kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir.
10. Bonusun geçerlilik süresi 24 saat ile sınırlıdır. Bu sürenin aşılması durumunda bonus ve ilgili kazançlar sistem tarafından silinecektir.
11. Promosyon için 20.08.2025 tarihinden itibaren yeni kayıt olan üyeler faydalanabilir.

Makrobet Üyelik ve Giriş için Tıklayınız
20 kat saatlerce Çevrim tamamlamak için uğraştım yaptim çekim verdim kazancınızı tebrik ederiz denildi Bakiye düzenlendi çekim onaylandı parayi yatirmadilar az önce yazdım aynı ip dediler odemediler tam bir dolandırıcı bilginize