- 19,012
- 23,756
- 113
Bol şanslar reisAylar sonra kupon paylaşıyorum işi olmayan takip edebilir 150₺ roll parası atarım bir kisiye kupon pek bir şey vermiyor kayıp bonusu kuponu
herkese bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 686712
birinin roll konusunda ne olay oldu kilit falan vurulmus bilgin varmiBol şanslar reis
Minas 1. Per 38.5 üst oynadım demiş ama oynamamış 4 kişiye rol yapıtraxaktı yaptırmamak için yattı dedibirinin roll konusunda ne olay oldu kilit falan vurulmus bilgin varmi
iyide baya bos gecti o maç alamaz ki 38den 33 34ten almıstır yalan söylüyor buyuk ihtimal bende oynadım yattım o maçtan 😁Minas 1. Per 38.5 üst oynadım demiş ama oynamamış 4 kişiye rol yapıtraxaktı yaptırmamak için yattı dedi
Öyle dedi vallaiyide baya bos gecti o maç alamaz ki 38den 33 34ten almıstır yalan söylüyor buyuk ihtimal bende oynadım yattım o maçtan 😁
orlando 100 görür mü sence bu gidişat pek hayırlı gözükmüyor çok zorlanıyorlar açılırlar mı zor gibime geliyor halbuki boston son maçlarında defansta çok zorlandıÖyle dedi valla
Açılırlar reis 3.per en az 30ıu var iy 45 görse iyiorlando 100 görür mü sence bu gidişat pek hayırlı gözükmüyor çok zorlanıyorlar açılırlar mı zor gibime geliyor halbuki boston son maçlarında defansta çok zorlandı
başta iki takımda iy 50 atar oynucaktım iyiki vazgecmisim 50 falan goremez bu mallarAçılırlar reis 3.per en az 30ıu var iy 45 görse iyi
2.yarı açılırlar reis gelr de clev sıkıntıbaşta iki takımda iy 50 atar oynucaktım iyiki vazgecmisim 50 falan goremez bu mallar
utah bekledigimden iyi basladi ikinci yarı clev çözer bunları gibi duruyor2.yarı açılırlar reis gelr de clev sıkıntı
Clev 1 per 20 fsrk atsa yeterutah bekledigimden iyi basladi ikinci yarı clev çözer bunları gibi duruyor
arka arkaya üçlük yiyor sen git denveri tokatla gel sonra utahtan seri ye inanilmazClev 1 per 20 fsrk atsa yeter
Elbet dururlararka arkaya üçlük yiyor sen git denveri tokatla gel sonra utahtan seri ye inanilmaz