- 81,073
- 15,595
- 113
Var 2 sayısı var 18 dkdanew york 96.5 üst tekrardan aldım bakalım ya 2 kuponuda yakacak yada atar 105 110 al paranı git der brunson yokmu hiç kadrolara da bakmadım
Var 2 sayısı var 18 dkdanew york 96.5 üst tekrardan aldım bakalım ya 2 kuponuda yakacak yada atar 105 110 al paranı git der brunson yokmu hiç kadrolara da bakmadım
normal miVar 2 sayısı var 18 dkda
Hiç de değil 2 sayı nedir gözü kapalı mi oynuyor sankinormal mi
Reiz iyi sallamaları lazım ya 65 60 sayı lazımnormal mi
Aynen iyi oCharlottw güzel
New york sıkntı ya 75 de bitiricekler gibi 😀😀Charlottw güzel
Açılsa biraz iyi olur sakat falan mı varNew york sıkntı ya 75 de bitiricekler gibi 😀😀
baremle oynadıgımız arasında 4 sayı var ıkıncı yarı 30 atacak min diyor iki periyotta da new york ıcın. tabi bana pek gerçekçi gelmedi hemen atladıkta bunlar 30 falan atamaz uzaması lazımReiz iyi sallamaları lazım ya 65 60 sayı lazım
Baba brunson oynaması lazım dediğin gibibaremle oynadıgımız arasında 4 sayı var ıkıncı yarı 30 atacak min diyor iki periyotta da new york ıcın. tabi bana pek gerçekçi gelmedi hemen atladıkta bunlar 30 falan atamaz uzaması lazım
Brunson sakat herhalde az atmıs oAçılsa biraz iyi olur sakat falan mı var
Sakat ta değil 1/8 oynuyor 😀Brunson sakat herhalde az atmıs o
Bol şans makina cihaz aletolası kazanç halinde takip eden tüm dostlara ödül göndereceğim.
bu saatte aktif üye olacağını zannetmiyorum ama yine yaptık kuponu bekleyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 939665
Memphis iyi attı yinesize bişey diyim mi memphisle new york biraz çabalasa 33 bizim