- 13,791
- 14,800
- 113
Canın sağolsun yavrummm mutlu ol Yeter 🙏😂gormedım haylanspor
Canın sağolsun yavrummm mutlu ol Yeter 🙏😂gormedım haylanspor
sende ıban atCanın sağolsun yavrummm mutlu ol Yeter 🙏😂
herkese mazot oldun bize kibrit çakmadınsende ıban at
bende atım mi abi durumlar bildiğin gibi değil adına bir roll açım 🙏sende ıban at
Eyvallah canımın içi aslan gardaşım kesene bereket 🙏☯sende ıban at
kesene bereket7 kisi 500 atildi dmden 2 kisiye daha gonderdım dostlar bir sonraki kuponda görüşmek üzere @Shellac kılıt
Kesene bereket cano 🙏7 kisi 500 atildi dmden 2 kisiye daha gonderdım dostlar bir sonraki kuponda görüşmek üzere @Shellac kılıt
Kazancin daim olsun dostum7 kisi 500 atildi dmden 2 kisiye daha gonderdım dostlar bir sonraki kuponda görüşmek üzere @Shellac kılıt
Tebrikler makinaa7 kisi 500 atildi dmden 2 kisiye daha gonderdım dostlar bir sonraki kuponda görüşmek üzere @Shellac kılıt
Geçmiş olsun yatmış bu kupon orlandodanÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
2-3 kisiye 1000 tl gönderım yaparız takip eden olursa.
herkese iyi geceler beyler.
Ekli dosyayı görüntüle 938260
İmrenerek bakıyorum en son ne zaman kupon tutturduğumu hatırlamıyorum tebriklerÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
2-3 kisiye 1000 tl gönderım yaparız takip eden olursa.
herkese iyi geceler beyler.
Ekli dosyayı görüntüle 938260
Tebrikler dostum daim olsunsende ıban at
Dostum bu kupon yatmış sonradan kupon yapıp kazandı öyle dağıtım yaptı büyük ihtimal ama bu loseİmrenerek bakıyorum en son ne zaman kupon tutturduğumu hatırlamıyorum tebrikler
Kanka ful tekten yatıyom valla artık spordan tiksiniyorumDostum bu kupon yatmış sonradan kupon yapıp kazandı öyle dağıtım yaptı büyük ihtimal ama bu lose
Tek maç oynaKanka ful tekten yatıyom valla artık spordan tiksiniyorum
Bu çocuk hep biz uyurken kazanıyor takip edip çökəmyoruz sırf bu DHA çok kazansın diye ölüm uykusuna yatcamTebrikler hayatım