Bol şanslarÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
2-3 kisiye 1000 tl gönderım yaparız takip eden olursa.
herkese iyi geceler beyler.
Ekli dosyayı görüntüle 938260
Bol şanslarÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
😂😂😂 Forumda Aktif üye Ayricalikli üye ve Dırzo üyeler var dost.Kardeş sen çok dırzo bi adamsın
ikinci per minimum 30 ama bize yetmez 34 atmaları lazım o da zor bence hiç zannetmıyomPortland sayı attı hayret
Çok zor valla futbol da çıkmaza girdi mucizemsi şeyler lazımikinci per minimum 30 ama bize yetmez 34 atmaları lazım o da zor bence hiç zannetmıyom
sorun değil yaparız 1 tane dahaÇok zor valla futbol da çıkmaza girdi mucizemsi şeyler lazım
Tamm çok konuşma git forumda ki bütün kuponları takip etbarça gol yerine barça gil yazdim diye adam teyzen mi diye laf sokuyor birader siz ne kadar genişsiniz bilemem ama adama tepki verdim haliyle yani
Şansın bol olsun makinaÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
Orlando inter maçını değerlendir bencesorun değil yaparız 1 tane daha
cali macına 8.5 korner oynucaktım lımıt koydu padisahbet oynayamadık dk 30 5 korner var bu abdye üst koymucaktım valla hata yaptık bu siteyi seçerekOrlando inter maçını değerlendir bence
Barça gil yazmıştı ilk başta çünkü ? Şakasına bişey yazmışım bunun karşılığında ufaklıkla oyna demesi eğer sorun değilse ben de herkese böyle yazacambu nedir dostum
durduk yerde bir insan bunu neden yazar
@AnthonyEdwards
Ekli dosyayı görüntüle 938285
portland 30.5 barem 33.5 lazımPortland canlan be kardeşim
dostum bir daha yapmayacağımBarça gil yazmıştı ilk başta çünkü ? Şakasına bişey yazmışım bunun karşılığında ufaklıkla oyna demesi eğer sorun değilse ben de herkese böyle yazacam
Reis hakaret değil bişey değil. Halamgil teyzemgil der bazı insanlar ben de şaka yapmışım. Ama bu arkadaş insanlara yırtık dondan fırladın diyor ufaklıkla oyna diyor uyarıyı biz yiyoruz. Ben zaten bu arkadaşla bi daha muhattap olmam beni uyarmak zorunda kalmazsın emin ol. Zaten beni bu forumda 1 banlanan cemsin konusunda uyardın bi de bu. Pek olaya karışmamdostum bir daha yapmayacağım
dikkat edeceğim
demek zor mu
neden inatlaşıyorsunuz
bu şekilde birşey kazanmıyorsunuz
Dost kızmazsan bişey dicem biz sürekli küfür yiyoruz durduk yere onlara böyle sert tepki vermiyosunuz banda atılmıyor niye naptık mesela aynı adamı rahat 20 kez raporladım yetmedi dm attım yediğim küfürler yanıma kaldı ne uyarı gördüm ne ban gördüm adam sonra başkalarına sövdübu nedir dostum
durduk yerde bir insan bunu neden yazar
@AnthonyEdwards
Ekli dosyayı görüntüle 938285