- 19,360
- 24,628
- 113
huur cocugu olunca bi takim böyle oluyor ilk per 6 dakika nasıl 3 sayı atabilir bi takımYazık günah madem gelmeyecekti niye bu noktaya getirdi yazik
huur cocugu olunca bi takim böyle oluyor ilk per 6 dakika nasıl 3 sayı atabilir bi takımYazık günah madem gelmeyecekti niye bu noktaya getirdi yazik
Ben geldim iki selam verdim bütün şanssızlığı saldım konuya artık birisi kaybedecek diye forumda birine birşey yazmaktan korkuyorum 😂Yazık günah madem gelmeyecekti niye bu noktaya getirdi yazik
kardeşim suan sende adamla benim aramda gecen tartışmaya kuma oldun farkında mısın her neyse gecen güzel olsun uzatmayalım ban yemek istemiyorum kusura bakamKimsenin kuması değilsiniz kardeşim herkes kendisini savunabilir ki ortada savunacak bişeyde yok zorda olduğunda dm atıp peşine buralarda erkeklik yapman dağıtta görelim triibine girmen hoş değil dağıtıyoduk ki dm atıyodun banlanmak istemiyorum gecen güzel ola
Yanlış yoldasın bak benim gibi kuru ekmeğe muhtaç kalırsın sonra. Dağıtım yaptıkların çatır çatır para dağıtır seni görmez3 kuruş para geçince ele dağıtıyoruz o yüzden parayı bulmamız mümkün değil 🤣
Bayadır slotlara fisildamiyorsun abi özledikBen geldim iki selam verdim bütün şanssızlığı saldım konuya artık birisi kaybedecek diye forumda birine birşey yazmaktan korkuyorum 😂
Benim kendi davamla alakalı konuştuğumu anlamicak kadar beyin fonksiyonların hata vermiş durumda son mesajımdır sahur yapıcam bide sana dua edicem niyet ederken Allah hidayet versinkardeşim suan sende adamla benim aramda gecen tartışmaya kuma oldun farkında mısın her neyse gecen güzel olsun uzatmayalım ban yemek istemiyorum kusura bakam
Valla bu kez bıraktım ya kardeşim artık kazansamda foruma atarmıyım atmam makina golcümetin bide tahir hariç bir Allah'ın kuluna ölüyorum karnım aç dese geber diyecem kimse için değmezBayadır slotlara fisildamiyorsun abi özledik![]()
sen hep bunu yapıyorsun bak bu egodan vazgeç insanlari aşağılama dostum sahurunu yap allah kabul etsinBenim kendi davamla alakalı konuştuğumu anlamicak kadar beyin fonksiyonların hata vermiş durumda son mesajımdır sahur yapıcam bide sana dua edicem niyet ederken Allah hidayet versin
Hadi deneyelimbide 2500 deneyelim bakalim 10-15 ne çekersek artık
dene makinambide 2500 deneyelim bakalim 10-15 ne çekersek artık
Moral bozuk deneme bi nefeslen boşverbide 2500 deneyelim bakalim 10-15 ne çekersek artık
bol sansiade kuponu da bu olsun. gelirse çekime gideriz takipci dostlara odul atarız yine
Ekli dosyayı görüntüle 938295
yok %50 iade ile yaptım giderse gitsin salladım yine olacağı varsa bir şekilde oluyorMoral bozuk deneme bi nefeslen boşver
Ağa takip edecem de bu lanet basketbolu hiç anlamıyorum o yüzden bol şans umarım geliriade kuponu da bu olsun. gelirse çekime gideriz takipci dostlara odul atarız yine
Bol şanslar bu gelsin bariiade kuponu da bu olsun. gelirse çekime gideriz takipci dostlara odul atarız yine
Bol şanslar kraliade kuponu da bu olsun. gelirse çekime gideriz takipci dostlara odul atarız yine
Bol şanslaryok %50 iade ile yaptım giderse gitsin salladım yine olacağı varsa bir şekilde oluyor