Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı makina123 / Kombine

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.99

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,958
4,003
113
Kimsenin kuması değilsiniz kardeşim herkes kendisini savunabilir ki ortada savunacak bişeyde yok zorda olduğunda dm atıp peşine buralarda erkeklik yapman dağıtta görelim triibine girmen hoş değil dağıtıyoduk ki dm atıyodun banlanmak istemiyorum gecen güzel ola
kardeşim suan sende adamla benim aramda gecen tartışmaya kuma oldun farkında mısın her neyse gecen güzel olsun uzatmayalım ban yemek istemiyorum kusura bakam

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,068
6,084
113
kardeşim suan sende adamla benim aramda gecen tartışmaya kuma oldun farkında mısın her neyse gecen güzel olsun uzatmayalım ban yemek istemiyorum kusura bakam
Benim kendi davamla alakalı konuştuğumu anlamicak kadar beyin fonksiyonların hata vermiş durumda son mesajımdır sahur yapıcam bide sana dua edicem niyet ederken Allah hidayet versin

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,130
15,260
113
Bayadır slotlara fisildamiyorsun abi özledik:)
Valla bu kez bıraktım ya kardeşim artık kazansamda foruma atarmıyım atmam makina golcümetin bide tahir hariç bir Allah'ın kuluna ölüyorum karnım aç dese geber diyecem kimse için değmez

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,958
4,003
113
Benim kendi davamla alakalı konuştuğumu anlamicak kadar beyin fonksiyonların hata vermiş durumda son mesajımdır sahur yapıcam bide sana dua edicem niyet ederken Allah hidayet versin
sen hep bunu yapıyorsun bak bu egodan vazgeç insanlari aşağılama dostum sahurunu yap allah kabul etsin