Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 | Kasa 2500+2500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,786
7,896
113
Reis adamın rolünü para için mı takip ediyorsun onu anlayamadım ne kadar çok flood flame atınca sana mı atması gerek 1 kez almadım tebrikler de geç kalp kırmaya gerek yok kime isterse rol Ödülü gönderir
Dost sen yazilani okumuyor musun konu bu mu konunun sahibi kendi baştan beri olanları yazalım dedi bilmeden neden bu yorumu yaptın ki şu an kardeşim

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,786
7,896
113
Reis adamın rolünü para için mı takip ediyorsun onu anlayamadım ne kadar çok flood flame atınca sana mı atması gerek 1 kez almadım tebrikler de geç kalp kırmaya gerek yok kime isterse rol Ödülü gönderir
Konu sahibine değil mesaj tekrar yazılanları okumanı rica edicem senden güzel kardeşim

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,110
7,860
113
Reis bu saatte babası kupon atsa takip eden olmaz tabi parası için takip ediliyor

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,110
7,860
113
Herkes birbirini kandırmaya çalışıyor sonumuz iyi değil

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,786
7,896
113
Vallaha yazıyoruz burda da zaten yönetim de sürekli konularda para muhabbetti olmasin diyor ve konu sahibide surekli konu açan biri o yuzden tartışma olmasa bile zaten adam sizlere ulasir burda birbirinize girmenin anlami yok
Aynı fikirdeyim Mario Gomez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...