- 81,832
- 15,733
- 113
Nereden biliyorsun diye sormaJdjdjsjsjsjs tecrübe
Nereden biliyorsun diye sormaJdjdjsjsjsjs tecrübe
Vallaha çekirdek yazacaktim da diğer arkadas gelip yazsjn diye yazmadım puaahErhan kokusunu mu alıyorsun be kardeşim ne zaman ortalık karissa yapistiriyorsun lafını bir arkadaş daha var oda şimdi gelir çekirdek yok mu der
Dost sen yazilani okumuyor musun konu bu mu konunun sahibi kendi baştan beri olanları yazalım dedi bilmeden neden bu yorumu yaptın ki şu an kardeşimReis adamın rolünü para için mı takip ediyorsun onu anlayamadım ne kadar çok flood flame atınca sana mı atması gerek 1 kez almadım tebrikler de geç kalp kırmaya gerek yok kime isterse rol Ödülü gönderir
Allah'tan bir belirli maaş var yoksa forumda seri katillerden biri olurdumYiyin birbirinizi hadi bakalim puaha
Konu sahibine değil mesaj tekrar yazılanları okumanı rica edicem senden güzel kardeşimReis adamın rolünü para için mı takip ediyorsun onu anlayamadım ne kadar çok flood flame atınca sana mı atması gerek 1 kez almadım tebrikler de geç kalp kırmaya gerek yok kime isterse rol Ödülü gönderir
nerden biliyosun 😂 😂 😂 😂Nereden biliyorsun diye sorma
Aynen öyle broNeyse sorun yok çözğldü polemik yapmayın
O kayıp bu aralarVallaha çekirdek yazacaktim da diğer arkadas gelip yazsjn diye yazmadım puaah
Gizli söyleyememnerden biliyosun 😂 😂 😂 😂
Reis bu saatte babası kupon atsa takip eden olmaz tabi parası için takip ediliyorReis adamın rolünü para için mı takip ediyorsun onu anlayamadım ne kadar çok flood flame atınca sana mı atması gerek 1 kez almadım tebrikler de geç kalp kırmaya gerek yok kime isterse rol Ödülü gönderir
Jackson marinpon.Reis bu saatte babası kupon atsa takip eden olmaz tabi parası için takip ediliyor
kral vakit geçsin yeterReis bu saatte babası kupon atsa takip eden olmaz tabi parası için takip ediliyor
Eyv dostcekım verdım ben bu dedigim arkadaşlar bana iban atabilir mi
Vallaha yazıyoruz burda da zaten yönetim de sürekli konularda para muhabbetti olmasin diyor ve konu sahibide surekli konu açan biri o yuzden tartışma olmasa bile zaten adam sizlere ulasir burda birbirinize girmenin anlami yokO kayıp bu aralar
tamamdır kesene bereketcekım verdım ben bu dedigim arkadaşlar bana iban atabilir mi
Aynı fikirdeyim Mario GomezVallaha yazıyoruz burda da zaten yönetim de sürekli konularda para muhabbetti olmasin diyor ve konu sahibide surekli konu açan biri o yuzden tartışma olmasa bile zaten adam sizlere ulasir burda birbirinize girmenin anlami yok