- 37,255
- 27,710
- 113
Sana böyle bircekım isleme alinmamis halen
Hainlik edemez tez kellesi vurula betvaktimi bu valla doladırıyosun sen bu siteyi total kar 300k yı geçti mi yuvarlak hesap şu siteden lo ?
Sana böyle bircekım isleme alinmamis halen
Ben o bromm dan saçma sapan para kazandım makarna diyorlardı eskiden o amq takımına 2,5 üst 1,20 di ben 1,5 alt işaretlemişim 6,75 orandan 20yuh mk 90+12 niye bitirmiyor hakem o hacken degilde gais diye bi takim var bunlarin liginde bu takım beni kornerden de ust uste yatırdı goldende bide brommapojkarna mi öyle bi sikim takim var o da tam octur ustune 1.30 verir maç alt biter uzak durulmalı bu iki takımdan
Değişik hikaye valla ilk defa şahit oldumbundan yaklasik 4.5-5 sene önce üniversitede kupon yapmıştım estrela bir takımla oynuyordu portekiz ligi ben 8.5 korner üst oynamıstım 90 dk şeklinde. ilk yarı 7 korner ikinci yarı başladı 47 de 8. korner geldi son mac bide paraya cok ihtiyacım var o sıra ben zıplıyom yerimde tuttu diye. yaw 60 oldu yok 70 oldu yok 80 oldu hala 1 korner gelmiyor maçta 0-0 olması lazım sonra dk 90+7 verdi cok iyi hatirlarim 6. dakıkasında deplasman karsı karsıya kaldı kaleciyle bizimki arkadan koştu topa kaysa korner olacak bilerwk kaymadı golü yedirdi mac bitti o gün bu gün ne olursa olsun geldi diyemiyom
Benfica maçına 13,5 korner oynadım ilk korner oynayışımdı iy 7-6 bitti ms 7-6 ve 2. Yarı 5 gol oldu sinir kriziDeğişik hikaye valla ilk defa şahit oldum
Bu gidişle onların işlerinde zor
Demek gol yerine korner gelmişBenfica maçına 13,5 korner oynadım ilk korner oynayışımdı iy 7-6 bitti ms 7-6 ve 2. Yarı 5 gol oldu sinir krizi
Geçirdim dip not ilk yarı skoru 0-0 ms 3-2 bitti 13 korner gol yok korner yok 5 gol var 😂😂😂
La kritpo Yokmu verim adres çek atim sana ne uğraşıyorsun onaylı benim Binance de trustta
O nepending
Beklemede geleyle demek andmd
Benim var zaten cano 😂😂@berkays7 @keskin4455 bana bi iban birakir mısınız bulamadim
HeBeklemede geleyle demek andmd
Hadi hayirlisipending
Kesene bereket dost@berkays7 @keskin4455 bana bi iban birakir mısınız bulamadim
Reis bende takip etmistim@berkays7 @keskin4455 bana bi iban birakir mısınız bulamadim
ilk adimdan beri takipci bu arkadaslar tamam sende at ibanReis bende takip etmistim
Teşekkür ederim @makina123 kesene bereket@berkays7 @keskin4455 bana bi iban birakir mısınız bulamadim
Tamam teşekkürler atıyorum sagolilk adimdan beri takipci bu arkadaslar tamam sende at iban