- 13,779
- 3,918
- 113
basketteyiz
antayla ilk şutta gol attıysa bunlara 4 5 atarlar ahddsahadhsaaantalyadan ses geldi 🧐
Bolşanslar ustaslm herkese artık roll başarısızlıgımıza bir son vermek amacıyla bu rollü actim. tumbetten manitalar bonusu aldik 10a14 24 ile baslıcaz. tekli 5 kombine 10 atılıyormuş. ilk adımları geçebilirsek çeviririz diye düşünüyorum tümbette oynamadıgım icin pek bilgim yok bonusları hakkında. bol sans simdiden
Bol sanslarslm herkese artık roll başarısızlıgımıza bir son vermek amacıyla bu rollü actim. tumbetten manitalar bonusu aldik 10a14 24 ile baslıcaz. tekli 5 kombine 10 atılıyormuş. ilk adımları geçebilirsek çeviririz diye düşünüyorum tümbette oynamadıgım icin pek bilgim yok bonusları hakkında. bol sans simdiden
Öyle bişey tümbette oluyormuydu ki yasak diye bişey@Metings1905 korner oynamak yasak mı bonusla tümbette?
11 knk
Futbol Win bileyavaş yavaş gidelim dostlar başarırsak herkese 1000 er 2000 er dağıtım yapacağım zaten. yeterki başarılı olalım çekime gidelim. uzun bir roll olacak ilk adımları geçersek
1311 knk
bol şansssslm herkese artık roll başarısızlıgımıza bir son vermek amacıyla bu rollü actim. tumbetten manitalar bonusu aldik 10a14 24 ile baslıcaz. tekli 5 kombine 10 atılıyormuş. ilk adımları geçebilirsek çeviririz diye düşünüyorum tümbette oynamadıgım icin pek bilgim yok bonusları hakkında. bol sans simdiden