- 5,153
- 2,298
- 113
Yok be ne gerek var streseebasalım wash kazanıra geleni stres yaşayalım istersen dost
Yok be ne gerek var streseebasalım wash kazanıra geleni stres yaşayalım istersen dost
Yok o kadar streste fazla bize zaten kalbimiz günde 10 kere tekliyor bu yaşta 😀basalım wash kazanıra geleni stres yaşayalım istersen dost
Yapmabasalım wash kazanıra geleni stres yaşayalım istersen dost
Kazancın daim olsun dost yaziyorum
saol reis
Tebrikler
Bende yok Kuveyt ama acaba fast limiti falan mı var günlük bende pek anlamıyorum amabeyler bir arkadaşın ödül gönderildi de kalan iki arkadaşta fast yapmama rağmen eft olarak gönderiliyor bu seferde sabaha talimat oluşturuyor bu ne alaka ben çözemedim kuveyttürk kullanan var mı
Bende var kuveytturkbeyler bir arkadaşın ödül gönderildi de kalan iki arkadaşta fast yapmama rağmen eft olarak gönderiliyor bu seferde sabaha talimat oluşturuyor bu ne alaka ben çözemedim kuveyttürk kullanan var mı
@makina123 reis istersen sen arkadasa gonder o bıze gondersın uygun mudurBende var kuveytturk
evet amk bankasında günlük 8 fast lımıtı varmış hemn bitirmısızBende yok Kuveyt ama acaba fast limiti falan mı var günlük bende pek anlamıyorum ama
okey@makina123 reis istersen sen arkadasa gonder o bıze gondersın uygun mudur