- 56,830
- 31,553
- 113
Nasıl oldu la o olay tam bakamadım da o adam zaten kaç yerden mimli kaç kişiye çöktüDalga geçmeyin kardeşim biz dolandırılmaya alışkınız
Nasıl oldu la o olay tam bakamadım da o adam zaten kaç yerden mimli kaç kişiye çöktüDalga geçmeyin kardeşim biz dolandırılmaya alışkınız
Yav birine ödül atacaktım dedikş onun payını bana at ben ona Atacam ibanı var falan dedi atacam adama da sordum evet ona at dedi hende inandım attım parayı sonra kayboldu lavuk belkide multisi idi bilemem artık ikiside aynı ibanu verfi BanaNasıl oldu la o olay tam bakamadım da o adam zaten kaç yerden mimli kaç kişiye çöktü
Tam sahtekar o ona bu kadar zaman dikkat etmedi milletteYav birine ödül atacaktım dedikş onun payını bana at ben ona Atacam ibanı var falan dedi atacam adama da sordum evet ona at dedi hende inandım attım parayı sonra kayboldu lavuk belkide multisi idi bilemem artık ikiside aynı ibanu verfi Bana
Ula makina bir kere de şu etkinlik bize düşsün yaseçmediğim dostlar k bakmasınlar bugün aksama kadar 3-4 tane daha roll açmayı düşünüyorum elbet onlara da ödül gönderilir
😁😁😁😁 Ula millet varsa müthiş uyanık yaYav birine ödül atacaktım dedikş onun payını bana at ben ona Atacam ibanı var falan dedi atacam adama da sordum evet ona at dedi hende inandım attım parayı sonra kayboldu lavuk belkide multisi idi bilemem artık ikiside aynı ibanu verfi Bana
Sorma çakallar😁😁😁😁 Ula millet varsa müthiş uyanık ya