- 87,926
- 96,631
- 113
115 te bitti uyudu 6 7 dk sonra aklı başına geldi güya
Gelmiş çek tüpçüye atBenim imkansızı takip edecek varsa etsin koddan 50 lira çıktı 🙄Ekli dosyayı görüntüle 893200
Buraya atamadığım için tüpçüye atıyorum hazır buradayken neden tüpçüye atayımGelmiş çek tüpçüye at
Bu kez de buradan tüpçüye at bi değişiklik olsun.Buraya atamadığım için tüpçüye atıyorum hazır buradayken neden tüpçüye atayım
takipleriz yinekurtardim zarari egtde 9k bıdaha mı deneseks gercı uyumustur herkes
Ne uyuması borçlar gırtlak uyutmaz kimseyikurtardim zarari egtde 9k bıdaha mı deneseks gercı uyumustur herkes
Tebrikler dene dene takipteyizkurtardim zarari egtde 9k bıdaha mı deneseks gercı uyumustur herkes
Yat uyu bosverkurtardim zarari egtde 9k bıdaha mı deneseks gercı uyumustur herkes
Kupon yapmazsa slota gidecek ne uyuması dost kumarbaza böyle tavsiyeler sökmezYat uyu bosver
Zarar cikmiş
Uyma seytana
Dilersen yarın devam et biz buradayız ama güzel maç varsa oyna kayıp yaşamani istemeyizkurtardim zarari egtde 9k bıdaha mı deneseks gercı uyumustur herkes
Ayneeen böyle diyeceksin yat uyu demek gir slot çevir demek@makina123 Golden state ilk yarı -7.5 döşeme yap gitsin