- 18,716
- 22,815
- 113
Bol şans..Gelirse bir dosta ulasim saglarım uyandığımda muhtemelen 2 maç bitmis olacak erkenden atmak istedim bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 474432
dostum ben kumarı zevkine oynarım geceleri sürekli dışarıda olduğumdan kaynaklı sabah oynanacak maçlara ve NBA'lere göz gezdiriyorum bağımlı olmak ile zevk almak arasında ince bir çizgim var. Tabii ki bazen kaybettikçe hırslanabiliyor insan ancak benim yatan kupona sinirlendiğim nadirdir gelirse ekime gelmezse kekime açıkçası. Teşekkürler şans dilediğin içinUyumadan önce kupon yapmak kaçıncı seviye bagımlılık dost teknik olarak uyku halinde de kumar oynuyorsun
Bol şanslar
Doğrudur dost bende yapardım önceden yatmadan önce yapılan kuponlarım daha çok tutuyordu bizi dede bitirdi dost ölürsek sebebimiz dede olacakdostum ben kumarı zevkine oynarım geceleri sürekli dışarıda olduğumdan kaynaklı sabah oynanacak maçlara ve NBA'lere göz gezdiriyorum bağımlı olmak ile zevk almak arasında ince bir çizgim var. Tabii ki bazen kaybettikçe hırslanabiliyor insan ancak benim yatan kupona sinirlendiğim nadirdir gelirse ekime gelmezse kekime açıkçası. Teşekkürler şans dilediğin için
çevremde çok fazla oynayan var bu bonanzayi dedeyi falan ama ben hiç kendim para atıp oynamam neden bilmiyorum içimden gelmiyor. Arada 3 kisi ortak atıyoruz 200er lira gems bonanza çeviriyoruz o da ayda bir belki. Allah kurtarsın götürünce sağlam götürür iddaaya benzemez oyunlarDoğrudur dost bende yapardım önceden yatmadan önce yapılan kuponlarım daha çok tutuyordu bizi dede bitirdi dost ölürsek sebebimiz dede olacak
Aynen dost dedeye bulaştık bulasalı gülmeyi unuttukçevremde çok fazla oynayan var bu bonanzayi dedeyi falan ama ben hiç kendim para atıp oynamam neden bilmiyorum içimden gelmiyor. Arada 3 kisi ortak atıyoruz 200er lira gems bonanza çeviriyoruz o da ayda bir belki. Allah kurtarsın götürünce sağlam götürür iddaaya benzemez oyunlar
sabahta şeref denen bisey yok 10 sut 0 isabet atip yemedigi mac yok güzel patlattılarSon gol
Sabah ın gol atmadığı tek maç sana denk geldi..sabahta şeref denen bisey yok 10 sut 0 isabet atip yemedigi mac yok güzel patlattılar
olmayınca olmuyor dostSabah ın gol atmadığı tek maç sana denk geldi..