- 18,582
- 22,419
- 113
benim ne istediğim değil maçın ne olacağı önemliSen ne olsun istiyorsun söyle hele
benim ne istediğim değil maçın ne olacağı önemliSen ne olsun istiyorsun söyle hele
2 alt oyna vasco kim 2 gol kim maks 1 çıkar şansa iade alırsınbenim ne istediğim değil maçın ne olacağı önemli
Olur iadeye kalırsın belkivasco maci iy 2 alt olur mu dostlar. 2 gol daha olur mu ki acaba
Sen gece beni beklettin betyolunda 20kyı yedin ya o gün senin kalemim kırıldı makina 😂benim ne istediğim değil maçın ne olacağı önemli
Profil resmin de ki dayılar öpsün seni o ne aq 🤣😂bol sakns
naber krobol sakns
245 lira 20 kuruş alacağım kaldı şuan kayıplarda@makina123 kansız nerde sesi soluğu çıkmıyor borcu taktı kaçtı mı akdhsh
Şunu sana atsam borçtan düşer miyiz ajdhshs245 lira 20 kuruş alacağım kaldı şuan kayıplarda
oha ayı
Seninkinden benimkine düşsek nasıl olur 🤔🤣
Bence sil 🧿 nazar değer
inanıyon mu nazaraBence sil 🧿 nazar değer
Göz var göz aq milletin gözü kalıyor kız bana kaşların çok güzel dedi ertesi gün kaşım yarıldı aqinanıyon mu nazara
kaşların çok güzelGöz var göz aq milletin gözü kalıyor kız bana kaşların çok güzel dedi ertesi gün kaşım yarıldı aq
bana da saçların çok güzel dedi 7 aydır kestırmıyorumGöz var göz aq milletin gözü kalıyor kız bana kaşların çok güzel dedi ertesi gün kaşım yarıldı aq
Yanarlarsa görürüm seni akdhshbana da saçların çok güzel dedi 7 aydır kestırmıyorum
Alt almazdın sen normaldevasco 2 allah kahretsın gol yedıgı takıma bak