Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Majorx 500 TL Deneme Bonusu

onuebey1nsn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
141
43
Bende baktimda dandik guvenlir bisey goremedim

aaass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
250
118
43
Niye paylaşıyorsun diyenler için parası olan biri denerse denesin çekerse bizde oynar çekeriz diye benim param değerli ben oynamam he biri dener bende oynarım ama büyük ihtimalle tokatçı site

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,817
1,573
113
bu siteden ödeme alan vardı zaten öyle hatırlıyorum

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,411
974
113
Piyasaya yeni çıkmış bir site nasıl 500 yatırımlı deneme bonusu verir. Kim güvenip yatırır.. dolandırıcı değillerse baya baya salaklar.. Ya da çok salak oyuncu olduğuna güveniyorlar..

BySteaLth1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
75
18
Niye paylaşıyorsun diyenler için parası olan biri denerse denesin çekerse bizde oynar çekeriz diye benim param değerli ben oynamam he biri dener bende oynarım ama büyük ihtimalle tokatçı site
kanka tgda sponsor oldugu bi yer var oradan görüp saba üye olmustum 7 kat çevrimi yaptım ne hikmese canlıya baglandım bakiyem su an 2500. 500 yatır 2500 çek diyor para lazım bende bekliyorum

BySteaLth1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
75
18
kanka tgda sponsor oldugu bi yer var oradan görüp saba üye olmustum 7 kat çevrimi yaptım ne hikmese canlıya baglandım bakiyem su an 2500. 500 yatır 2500 çek diyor para lazım bende bekliyorum
Çekersem öderse bilgi vereyim kimse deneme almasın ödemezse benm 500 gitsin siz risk almayın

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
605
93
Çekim kısmına gelemeden yemiştik bonusu zamanında

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,207
3,542
113
Yani diyo ki bir tane sazan lazım önden denesin geliyorsa bende yapacam. Ama konuyu açan kendisi .
Önden gidenler 😂 geçen biri vardı 50 kişi yazmış dolandırıcı tokatci bu site diye hala kahramanlık peşinde ben sizin için yatırıp deniyorum havasindaydi 1k falan di heralde la yapma dedik 15 dk sonra geldi sakın yatırım yapmayın bu site dolandırıcı diyo aww 😂

Gknn1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
368
63
Bu kadar salak olmayı nasıl başarıyorsunuz