- 4,621
- 2,993
- 113
8 sayı da öndeydi denver yazık olmuş su kuponaAh ah 😔
8 sayı da öndeydi denver yazık olmuş su kuponaAh ah 😔
Paranız çok herhalde almak istemediğinize göreGrandpashadan 350 bonus var 5 kat çevrim min Max 750 çekim her alanda geçerli hangi alanda devam edersen o alandan devam etme zorunluluğu var
Nasıl veriyor ki bonusuParanız çok herhalde almak istemediğinize göre
Üyeliğin var mıNasıl veriyor ki bonusu
Olması lazım kulllanıxı adımı hatırlamıyorumÜyeliğin var mı
Dm gelOlması lazım kulllanıxı adımı hatırlamıyorum
Üyelik var benim olur muGrandpashadan 350 bonus var 5 kat çevrim min Max 750 çekim her alanda geçerli hangi alanda devam edersen o alandan devam etme zorunluluğu var
3dk sürdü çekim@yones1996 ödedi mı dost
DmÜyelik var benim olur mu
İyi ödemiş3dk sürdü çekim
Dostum güzel para cekmissin benim konumda paylaşıyorsun alakasız sorun yok gösteriş yapıyorsun ama o gösterisi yapiyorsan arkadaslara kusurati bölüstürüp atarsin zor bir şey değil3dk sürdü çekim
Sana bugün milyon kazandırırız inşallahDostum güzel para cekmissin benim konumda paylaşıyorsun alakasız sorun yok gösteriş yapıyorsun ama o gösterisi yapiyorsan arkadaslara kusurati bölüstürüp atarsin zor bir şey değil
Reis ben kazandigimda hep dağıtırım sizde takip ediyorsunuz emek veriyorsunuz geçen sadece dagitim için roll açıp icinden anaparami alıp 2k dagitim yaptimSana bugün milyon kazandırırız inşallah
Bugün futbolda da güzel fikstürBugün Türk baskette 3 tane canavar gibi maç var ucude çok güzel geçer
Şahsiyet meselesi kral kumarbaz adama kazancından küçük miktarlar dagitirsan mutlu olur dua alırsın bide o adam senin kazanmandan da mutlu olurReis ben kazandigimda hep dağıtırım sizde takip ediyorsunuz emek veriyorsunuz geçen sadece dagitim için roll açıp icinden anaparami alıp 2k dagitim yaptim
Pazara sakliyorum bakiyeyi yoksa devam ederdim fener 20 falan sallamayi düşünüyorumBugün Türk baskette 3 tane canavar gibi maç var ucude çok güzel geçer
Bülten çok dolu bugün gece kazançları konuşuyor oluruz umarımBugün futbolda da güzel fikstür
Tehlikeli maçPazara sakliyorum bakiyeyi yoksa devam ederdim fener 20 falan sallamayi düşünüyorum