- 106,792
- 60,005
- 113
Benim olaydı o kupon şuan forum şenlenmisti demiyorda 2 kişiye sans parası atayım.neyse kazanmış adam keyfini sürsünTebrik eden ilk üç kişiye roll yaptır ahahahahh
Benim olaydı o kupon şuan forum şenlenmisti demiyorda 2 kişiye sans parası atayım.neyse kazanmış adam keyfini sürsünTebrik eden ilk üç kişiye roll yaptır ahahahahh
30 kişiye 200 atardın forum bayram ederdiBenim olaydı o kupon şuan forum şenlenmisti demiyorda 2 kişiye sans parası atayım.neyse kazanmış adam keyfini sürsün
Hayırlı olsun dostumBi uyandım gobert 15 stats ta 5 dakika sonra o da görevini tamamladı 57 ORAN WOOONNNZAAA
Kuponu en başından sonuna kadar takip ettik o uyurken ayıp yaptigiTebrik eden ilk üç kişiye roll yaptır ahahahahh
He valla hepsini takıp ettik her maçın içinde vardıkKuponu en başından sonuna kadar takip ettik o uyurken ayıp yaptigi
Bnde para olduğu zaman forumu etkinliksiz bırakmam ben geçen vardı 3 4 gün hergun etkinlik yaptım kendim 30k harcadım 20k dağıtıma gitti30 kişiye 200 atardın forum bayram ederdi
Paylaşmak güzeldir gün gelir sen paylaşırsın gün gelir ben yüksek kazanç küçük miktarlar dagitirsin 5 10 kişiye kumarbaz dostlarimizda mutlu olurBnde para olduğu zaman forumu etkinliksiz bırakmam ben geçen vardı 3 4 gün hergun etkinlik yaptım kendim 30k harcadım 20k dağıtıma gitti
TerbıklerBi uyandım gobert 15 stats ta 5 dakika sonra o da görevini tamamladı 57 ORAN WOOONNNZAAA
Denver maçı son 4 dakika 11 sayı lazımdı 4 dakikada 5 sayı attılar bizimde şansımız bu1 sayıdan yine gitmişiz peh
ÖdemeyedebilirGameofbet o parayı öder mi acaba
Öder bence büyük bir forumda sponsorluklari var.Gameofbet o parayı öder mi acaba
En büyük forum burası dost başka hiç bir forumda üyeliğim yokÖder bence büyük bir forumda sponsorluklari var.
Burası üyeler bakımından gördüğüm en aktif forum. Ben yeni keşfettim.En büyük forum burası dost başka hiç bir forumda üyeliğim yok
Bilmem dostum 2 senedir kullanmıyorum orayıGameofbet ödemiş midir acaba @ferdikadıoğlu
Yıllarımızı verdıkBurası üyeler bakımından gördüğüm en aktif forum. Ben yeni keşfettim.
Bir kere bile yatırım yapmadım çok cacık sitrBilmem dostum 2 senedir kullanmıyorum orayı