- 3,014
- 529
- 113
Hiç yoktan iyidir yarın sakin kafayla daha iyisini yaparsın inşallahKusura bakmayın kayip bonusunu 4k yapip cekim yaptım yarin devam ederiz
Hiç yoktan iyidir yarın sakin kafayla daha iyisini yaparsın inşallahKusura bakmayın kayip bonusunu 4k yapip cekim yaptım yarin devam ederiz
Hah o iyi haberdi işte zarar 2k dimiKusura bakmayın kayip bonusunu 4k yapip cekim yaptım yarin devam ederiz
Sapsap sana attimi la mustafaHayırlı sabahlar iyi uykular dostum
Ben dahil 6 kişiye attı abi takip edenSapsap sana attimi la mustafa
Hiç biriniz yokken ben takip ediyordum kuponu hepiniz bnden sonra geldiniz ben hariç hepinize atmış ve yeni üyeye bile atmis.bana kastı atmamış demekki benden haz etmiyor bidaha gitmeyiz konusuna.aklimda bulunsun diye sordum.Ben dahil 6 kişiye attı abi takip eden
Abi konuya bakmadan liste yaptırdı zaten kasıtlı yapacağını zannetmiyorumHiç biriniz yokken ben takip ediyordum kuponu hepiniz bnden sonra geldiniz ben hariç hepinize atmış ve yeni üyeye bile atmis.bana kastı atmamış demekki benden haz etmiyor bidaha gitmeyiz konusuna.aklimda bulunsun diye sordum.
Listede bende vardım zaten 4 kişiydik 2si konuda pek msji olmayan adamdı toplam 6ydi bana atmadigina göre 6. Linki.yaw ben böyle durumları dert etmem ama aklıma yazarım biliyosun kumar işleri belli olmuyro para bugün sende yarın bndeAbi konuya bakmadan liste yaptırdı zaten kasıtlı yapacağını zannetmiyorum
Çok haklısın dostumListede bende vardım zaten 4 kişiydik 2si konuda pek msji olmayan adamdı toplam 6ydi bana atmadigina göre 6. Linki.yaw ben böyle durumları dert etmem ama aklıma yazarım biliyosun kumar işleri belli olmuyro para bugün sende yarın bnde
Gözünden kaçmıştır hocam, listede sen vardın. Mesaj atın bana demişti sen ona papara veya payfix yazdın mı?Hiç biriniz yokken ben takip ediyordum kuponu hepiniz bnden sonra geldiniz ben hariç hepinize atmış ve yeni üyeye bile atmis.bana kastı atmamış demekki benden haz etmiyor bidaha gitmeyiz konusuna.aklimda bulunsun diye sordum.
Bişey anlamadım ama tbrklerBi uyandım gobert 15 stats ta 5 dakika sonra o da görevini tamamladı 57 ORAN WOOONNNZAAA
Öylemi yazdı görmedim öyle msj yazdiginiGözünden kaçmıştır hocam, listede sen vardın. Mesaj atın bana demişti sen ona papara veya payfix yazdın mı?
Şimdi ayikdim mevzuyu 500e 30k he 7li kombinmi o ondetroitli oyuncu ilk yarı couk iyiydi 2.yari sicmis şansın varmis 😁Bi uyandım gobert 15 stats ta 5 dakika sonra o da görevini tamamladı 57 ORAN WOOONNNZAAA
Tebrikler dostBi uyandım gobert 15 stats ta 5 dakika sonra o da görevini tamamladı 57 ORAN WOOONNNZAAA
Sağ ol başkan gelmez diye takip etmedim uyudum bi kalktım gobert e kalmisizŞimdi ayikdim mevzuyu 500e 30k he 7li kombinmi o ondetroitli oyuncu ilk yarı couk iyiydi 2.yari sicmis şansın varmis 😁
Evet yazmıştı bi ara. Sen yarın bi hatırlat hocam listede olduğunu.Öylemi yazdı görmedim öyle msj yazdigini
TebriklerrrBi uyandım gobert 15 stats ta 5 dakika sonra o da görevini tamamladı 57 ORAN WOOONNNZAAA
Yazdım dmdenEvet yazmıştı bi ara. Sen yarın bi hatırlat hocam listede olduğunu.