Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mafiaso / Nba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,158
11,427
113
Hiç biriniz yokken ben takip ediyordum kuponu hepiniz bnden sonra geldiniz ben hariç hepinize atmış ve yeni üyeye bile atmis.bana kastı atmamış demekki benden haz etmiyor bidaha gitmeyiz konusuna.aklimda bulunsun diye sordum.
Abi konuya bakmadan liste yaptırdı zaten kasıtlı yapacağını zannetmiyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,704
59,941
113
Abi konuya bakmadan liste yaptırdı zaten kasıtlı yapacağını zannetmiyorum
Listede bende vardım zaten 4 kişiydik 2si konuda pek msji olmayan adamdı toplam 6ydi bana atmadigina göre 6. Linki.yaw ben böyle durumları dert etmem ama aklıma yazarım biliyosun kumar işleri belli olmuyro para bugün sende yarın bnde

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,621
2,993
113
Listede bende vardım zaten 4 kişiydik 2si konuda pek msji olmayan adamdı toplam 6ydi bana atmadigina göre 6. Linki.yaw ben böyle durumları dert etmem ama aklıma yazarım biliyosun kumar işleri belli olmuyro para bugün sende yarın bnde
Çok haklısın dostum

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,014
529
113
Hiç biriniz yokken ben takip ediyordum kuponu hepiniz bnden sonra geldiniz ben hariç hepinize atmış ve yeni üyeye bile atmis.bana kastı atmamış demekki benden haz etmiyor bidaha gitmeyiz konusuna.aklimda bulunsun diye sordum.
Gözünden kaçmıştır hocam, listede sen vardın. Mesaj atın bana demişti sen ona papara veya payfix yazdın mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...