- 37
- 13
- 8
Kanka benimde aynı hala beklemede yazıyor 19.23 de talep verdim hala yansımadi aynılarını banada yazıyor canlı destek en önce ben talep verdim benden sonrakilere odendi benimki hala beklemede yazıyor İnşallah öderler
Bı bana ödemedi saatler bekliyorum ya 3 saat oldu yaSite ödemeyi yolladı çekimi iptsl ettim tekrar talep verdim bakalım tekrar gelirmi
1000 olanHangi havale ile talep vermiştin dost minimum çekim 250 olan mi 1000 olan la mi?
Ben bide ilk deneme bonusunu kullandım battı ikinciye talep ettim ekledi yaptım çekim geldi 😂Bı bana ödemedi saatler bekliyorum ya 3 saat oldu ya
Benimde şimdi geldi ödememBen bide ilk deneme bonusunu kullandım battı ikinciye talep ettim ekledi yaptım çekim geldi 😂
Kral teşekkürler ödemem geldi böyle deneme bonusu varsa daha paylaşirsan güzel olur.canlı destekten talep edin 100 TL bakiye veriyo 1100 yap 1000 cek
Benimde öyle tam 3 saatdir bekledim gelmedi 5 dakika önce geldi gelir yani bekletsede geliyor ödeme3 saat oldu çekım verdım gelmedi
Bugün gibi aynı site olduğunu söylemistin site ismi neydiarkadaslar kazanan arkadaslari tebrik ediyorum gule gule harcayin
bitmiş promosyoncanlı destrek nerde