- 1,165
- 544
- 113
havale cekiyoz ödüyoz ama hayırlısı bakalım cok pis gecircek devlet amca ama ne zaman
Reis slotami yaptın yoksa canlı gazino oynadinmiamusnet oyunları iyi gibi
Kaç dk da ödemeBlackjack oynadım çekim ödendi bilginize
Ben yaparım kankBEYLER BONUSU DENEYİP YAPARIM DİYEN OLURSA DM ATSIN HESABI ATAYIM DENESİN OLURSA CEKİM YAPARIZ YARI YARIYA PAYLAŞIRİZ
benimde aynı saat kaçta cekim verdinBakiye düzenlediler ödEme iptal olmadi umarim öderler slot rulet karışık oynandi
Olur ver ben oynarim ben kazandim talep verdim bekliyorumBenim üyeliği atayım birine giriş yapıp oynasın la kazanirda çekim olursa yarı yarıya yaparız
Aynen bende başta kripto verdim iptal edildi şimdi havale verdim bekliyorum kaç dakikada geldi dostİlk çekim havale ile olacakmış ondan iptal olmuş çekim kripto vermeyin çekimi boşa zaman kaybettim zaten
ÖdemenAynen bende başta kripto verdim iptal edildi şimdi havale verdim bekliyorum kaç dakikada geldi dost
At kanka ben yaptim çekim verdimBEYLER BONUSU DENEYİP YAPARIM DİYEN OLURSA DM ATSIN HESABI ATAYIM DENESİN OLURSA CEKİM YAPARIZ YARI YARIYA PAYLAŞIRİZ
At bakalımBu site gibi bonus şartları olan bı site daha paylascam ordanda kazanin
At reis bundan talep verdim daha gelmedi ama kaç dakika geldi ödemesi gelen arkadaşlarBu site gibi bonus şartları olan bı site daha paylascam ordanda kazanin
Kaç dakkaya geçti kral 1 saati gecik mibenim ödememde geldi arkadaslar
1 saat 10 dakikaKaç dakkaya geçti kral 1 saati gecik mi