Club burruge maçına 2.5 üst gir , korner bahsi gir , ikisi de gelmesi yuksekTaç korner faul futbolda sadece bunlara oynuyorum önerdiğinşz maç varmı arkadaşlar
Hatta kalın lütfen yönlendiriyorum @ahmetcansarac61Taç korner faul futbolda sadece bunlara oynuyorum önerdiğinşz maç varmı arkadaşlar
Buyrun beni aramışsınızTaç korner faul futbolda sadece bunlara oynuyorum önerdiğinşz maç varmı arkadaşlar
Çek ordan 19.5 üst faulBuyrun beni aramışsınız
Dur abimize 2 maç bulayım hemen mahcup olmayalımÇek ordan 19.5 üst faul
Heracles maçı var 22.45 de 3.5 üst al ama sakın ha kimse görmedenTaç korner faul futbolda sadece bunlara oynuyorum önerdiğinşz maç varmı arkadaşlar
Kanka iki tane karakolda bitecek maç seç hemenDur abimize 2 maç bulayım hemen mahcup olmayalım
Gene yaptın kıyağını çok bonkör adamsınHeracles maçı var 22.45 de 3.5 üst al ama sakın ha kimse görmeden
Canlı gireceksen yüklü bakayım yoksa yorma beni agaTaç korner faul futbolda sadece bunlara oynuyorum önerdiğinşz maç varmı arkadaşlar
Üst oynamam kardeş saol korner olurClub burruge maçına 2.5 üst gir , korner bahsi gir , ikisi de gelmesi yuksek
Arada forumu şımartıyorum ah kendimGene yaptın kıyağını çok bonkör adamsın
O zaman sen heracles maçına 16.5 üst köşe oyna köşeyi dönersin dostÜst oynamam kardeş saol korner olur
Kral psg maçında havadan yağmur boşalırcasına gol olur.Taç korner faul futbolda sadece bunlara oynuyorum önerdiğinşz maç varmı arkadaşlar
Üst hayatta oynamam korner faul taçHeracles maçı var 22.45 de 3.5 üst al ama sakın ha kimse görmeden
Tm o maça 16-17 korner al bida da sakın benden maç isteme bidakine bedavaya vermem ben kemale sorÜst hayatta oynamam korner faul taç
uzun vade mac istiyorsan bjk samsun 3 ihtimalli mac bol gollü faullu kartli p6 lı felan olur ve bjk kazanamaz 0.2 çifte veya direk beraberlikde iadeli samsuna gömülür. avrupa takimlarina 3 basiyor samsun siralamada 4 ligde bjk yi parçalayacakTaç korner faul futbolda sadece bunlara oynuyorum önerdiğinşz maç varmı arkadaşlar
Bu adamı küstürme fatih iddanın messisi bu adamTm o maça 16-17 korner al bida da sakın benden maç isteme bidakine bedavaya vermem ben kemale sor