Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol M.City & Galatasaray Oranlar Hk.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,881
2,563
113
Citynin ilk 8 hedefi var
Herifler sezonun en önemli maçı diyor
GS prestij için oynayacak
Citynin defans bölgesi çok eksik
Stoperleri dağınık
Defansif orta sahalari hiç yok
Anlık en kötü oldukları yer gsnin en güçlü yeri
İngilizler bile orandan şaşkın

rekalove

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
511
238
63
Haaland kaleyi bulan sut 4.5 üst oynadım 11 oran

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,748
4,315
113
Ulan kaş yaşındayız çocuk gibi heyecanlıyım yemin ederim ne güzel şey galatasaraylı olmak yarın futbol denen dünyanın mabedinde Belkide en büyük şovunun birinde Manchester city gibi bir takımın evinde etihatta Manchester city- Galatasaray maçı izlicez sadece bir maç değil bir 3 puan değil artık Türk takımları olarak Türk olarak bu futbolda şimdikinden çok daha fazlasını hakediyoruz bir maç dan çok bir başkaldırış olmalı inanıyorum ki aslanlar gibi mücadele edicez etmedikmi 7-8 atar denen liverpolu yendik kendi evinde old traforta ünitedi yendik evimizde tottenhamı yendik yarın city neden olmasın yenmek var yenilmek var futbolun kuralı bu yarın bence hem taraftırlık duygusunun hemde türklük duygusunu iliklerimize kadar hissedeceğimiz bir akşam olucak inanıyorum… başarılar Galam 💛❤

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,982
5,483
113
cityi iyi tanıyan ilkay ve sanemiz var city eğer boda maçındaki gibi düşük yakalarsak yeneriz. citynin ve gsnin ilk hedefi puan almak maçtan. o yüzden kısır ortada maç bekliyorum.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,747
1,181
113
Bu maçın oranlarına baktınız mı sizce normal mi citye yasalda 1.05 ganyan verilmiş
GS'nin deplasmanda Frankfurt'tan 5 yemesi (Başka da galibiyetleri yok), Monaco yenilgisi, City'nin galibiyet ihtiyacı vs birleşince, 1.05 normaldir... Bu arada 1.07 olmuş

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,386
982
113
duygusallığa gerek yok 4-1 city alır haaland hattirck

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,114
1,010
113
1.05 orandan çok yatmisligim var yasalda

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,700
14,298
113
Skor veriyorum rez alın city 2-3 GALATASARAY

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
974
113
normal oran sasırtıcı degıl cıty 3 sene oncekı cıty olsaydı 10 0 bıterdı net yenı rekor gelırdı ama malesef cıtyde dagıldı oyuncular cok dagıldı yenı kadro uyum saglamaya calısıyor benmn tahmınım duz bıtırmezler bu macı ıy 0-1 gs ms 4 2 cıty kazanır zaten 60 dan sonra oyundan dusuyoruz bız 60 dan sonra premıer lıg takımıda 3x e gecıyor o yuzden bence 2den1 guzel sısteme gıder ama bnko dersenız 3.5 ust ne varsa bas..

slkbu123

2005...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,767
870
113
herkes cıtye handıkap oynucak 1 farkla kazanıcak cıty veya berabere bıtıcek

Nur2461

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
111
63
Ulan kaş yaşındayız çocuk gibi heyecanlıyım yemin ederim ne güzel şey galatasaraylı olmak yarın futbol denen dünyanın mabedinde Belkide en büyük şovunun birinde Manchester city gibi bir takımın evinde etihatta Manchester city- Galatasaray maçı izlicez sadece bir maç değil bir 3 puan değil artık Türk takımları olarak Türk olarak bu futbolda şimdikinden çok daha fazlasını hakediyoruz bir maç dan çok bir başkaldırış olmalı inanıyorum ki aslanlar gibi mücadele edicez etmedikmi 7-8 atar denen liverpolu yendik kendi evinde old traforta ünitedi yendik evimizde tottenhamı yendik yarın city neden olmasın yenmek var yenilmek var futbolun kuralı bu yarın bence hem taraftırlık duygusunun hemde türklük duygusunu iliklerimize kadar hissedeceğimiz bir akşam olucak inanıyorum… başarılar Galam 💛❤
Duygulandm lan valla