- 30,260
- 30,275
- 113
Boşa gitmedi 48k heraldr ya 7 iş gününde iade olacak dediler geri gelir heraldeAbo kanka bekleseydin keske biraz acele etmissin gibime geldi
Boşa gitmedi 48k heraldr ya 7 iş gününde iade olacak dediler geri gelir heraldeAbo kanka bekleseydin keske biraz acele etmissin gibime geldi
Papara kullanmadim da bi şekil alırsın onu kesintisiz ugrastirir amaBoşa gitmedi 48k heraldr ya 7 iş gününde iade olacak dediler geri gelir heralde
Papara değil 32 bin bynogamedr kaldı 16 da vodafone paydaPapara kullanmadim da bi şekil alırsın onu kesintisiz ugrastirir ama
E o parayi bankana çekebiliyor olman lazımPapara değil 32 bin bynogamedr kaldı 16 da vodafone payda
Direkt çekim olmuyor işte yatırım yaptığın karta iade olacak 7 ii gününde dediE o parayi bankana çekebiliyor olman lazım
Ilginc ben item satip cektimde bakiye yukleyip cekmesi farkli demekkiDirekt çekim olmuyor işte yatırım yaptığın karta iade olacak 7 ii gününde dedi
Gecmis olsun bende -20kBugün çok kötü kaybettim ya maaş gitti eve gidemiyom
Yüklenilen bakiye direkt çekim olmuyor işte bişey alığ satman lazımIlginc ben item satip cektimde bakiye yukleyip cekmesi farkli demekki
Bugün mü 20 gittiGecmis olsun bende -20k
O sıkıntı o zamanYüklenilen bakiye direkt çekim olmuyor işte bişey alığ satman lazım
Aynı abi 21 k, allah kolaylık versin... bunu da hallederiz be dost....Gecmis olsun bende -20k
Yok kanka mayıs ortası kira parasından yedim -20 içerdeyimBugün mü 20 gitti
Geçmiş. OlsunAynı abi 21 k, allah kolaylık versin... bunu da hallederiz be dost....
Sağol arkadaşımGeçmiş. Olsun
İnşAynı abi 21 k, allah kolaylık versin... bunu da hallederiz be dost....
Ben beleş 1k bonusu çekemiyom sabahtandır 🤣Nasıl battıysak, 250 yatırımlı kodu çekemiyoruz..
kötü bir niyetle söylemedimBir soytarı olmadığımız kalmıştı puajajaj
Maaşa kadar bekleyeceğim 😅Ben beleş 1k bonusu çekemiyom sabahtandır 🤣