- 31,415
- 31,616
- 113
DengesizArt niyetli sormadım dm den sorduk burayada yazmadım ifşa neden ettın beni
DengesizArt niyetli sormadım dm den sorduk burayada yazmadım ifşa neden ettın beni
Sahgec net hatalı liste'de olmamasından rahatsız ise ona da ekstra olarak atsaydıEge zaten multi grup kurdu sagnec de içlerindeydi zaten adam eksik felan varsa sole dedi ses çıkmadı adamdan zaten gelen para 2 saniyede buhar olup gitti uzatılacak konu değil
Vay arkadaş ya ben dm den sormuşum kendısı uzatıyo konuyu sanki boşyere sordukDengesiz
Trendyıldan alma gecesine iptal edersin aw48 saat fazla bile akşama erir ondan bir ıphone 15 pro çekcem
Millet şov peşindeSahgec net hatalı liste'de olmamasından rahatsız ise ona da ekstra olarak atsaydı
Salla boşverMillet şov peşinde
Senın salaklıgın dagıtımı kabul etmek hesabıb kapandı akıllanmadın en fazla 3 kısıyse dagıt 10 kısı nedırMillet şov peşinde
Sayının önemi yok şu an ki konu içinSenın salaklıgın dagıtımı kabul etmek hesabıb kapandı akıllanmadın en fazla 3 kısıyse dagıt 10 kısı nedır
Bos mevzular bos isler atam adam dun tek kelime etmedi eger adam sonradan aklisina geldiyse 250 turk lirası atar konuyu kapatirdi senin de dediğin gibiSahgec net hatalı liste'de olmamasından rahatsız ise ona da ekstra olarak atsaydı
Aynen 😀 sen niye listede yoksun ne demekBos mevzular bos isler atam adam dun tek kelime etmedi eger adam sonradan aklisina geldiyse 250 turk lirası atar konuyu kapatirdi senin de dediğin gibi
Atmıyolar kanka söz verıyolar sonra bıttı gıttı bu işler böleBos mevzular bos isler atam adam dun tek kelime etmedi eger adam sonradan aklisina geldiyse 250 turk lirası atar konuyu kapatirdi senin de dediğin gibi
Ayni bizimde puhhhaSalih kardeşimiz atmadiği sürece bırakıyoruz zaten dost puhaha
Olayi magazin boyutuna taşımak istemiş bes belli baska açıklaması olamazAynen 😀 sen niye listede yoksun ne demek
La ben kazandığım paradan eger bi sigara alıp içtiysem insan değilim belki bi iki güzel şey daha kazanir final yapar gideriz dedik te olmadiAtmıyolar kanka söz verıyolar sonra bıttı gıttı bu işler böle
Ağlıyorum atamdan Salih'e dönmüşlerAyni bizimde puhhha
Magazın dedıgın budur sen 50 k demedın mı bıze 500 k yazmıssın kanka puahajOlayi magazin boyutuna taşımak istemiş bes belli baska açıklaması olamaz
Bıde Kuran'a el bastın kanka sen iflah olmazsınLa ben kazandığım paradan eger bi sigara alıp içtiysem insan değilim belki bi iki güzel şey daha kazanir final yapar gideriz dedik te olmadi
Atamm puajhaha bildirime cevap verdik yine neyin ortasina düştük bu ne la kaos kaos kaosAğlıyorum atamdan Salih'e dönmüşler
Faruk lan sohbet ediyorduk illa tam rakamı yazmaya gerek yok ki faruk babamın oğlu degilki terime dedim 1 milyona yakın para kaybettim diye dun novaya da dedimMagazın dedıgın budur sen 50 k demedın mı bıze 500 k yazmıssın kanka puahaj
Şuan olsa gene oynarmısın cekermısnFaruk lan sohbet ediyorduk illa tam rakamı yazmaya gerek yok ki faruk babamın oğlu degilki terime dedim 1 milyona yakın para kaybettim diye dun novaya da dedim