- 18,463
- 16,810
- 113
Metinim biz senin gibi Sefaköy’de büyümedik bu kardeşin üç dil biliyor ve Avrupa’yı feth etmiş birisi 😅Chatcpt yazdırıyorsun lâ imla kuralları noktalama lar süper
Metinim biz senin gibi Sefaköy’de büyümedik bu kardeşin üç dil biliyor ve Avrupa’yı feth etmiş birisi 😅Chatcpt yazdırıyorsun lâ imla kuralları noktalama lar süper
@tekalali6767 nin bana uyguladığı tarifeyi uyguluyodun en son boyacıya 😂 ben ona saadet zinciri kurduracam mesela harbi profesyonel adamFayansçıya borç yoktu olm iş yapıyordu o yüzden gel beni al diye aramış aw 😅 boyacı faciaydı
Ee aynı yerdeyız ulan salih ten sabah 2 mızde 250 aldık dılı iyi kullansanaMetinim biz senin gibi Sefaköy’de büyümedik bu kardeşin üç dil biliyor ve Avrupa’yı feth etmiş birisi 😅
Ben elime geçeni attım la adama, ve bizim ki nakit bi borç değildi 😅 iş iptal oldu iadesini gerçekleştirdik 😅 sen seni dolandıranlara bak kardeşim bizde kimsenin parası kalmaz ama zaman zaman ufaktan geçikir 😅@tekalali6767 nin bana uyguladığı tarifeyi uyguluyodun en son boyacıya 😂 ben ona saadet zinciri kurduracam mesela harbi profesyonel adam
Ben 260 aldım, ayrıca matematiksiz ikimiz de 250 almadık, bi tane 250 aldık ikimiz döndük çocuğa gene 250₺ verdikEe aynı yerdeyız ulan salih ten sabah 2 mızde 250 aldık dılı iyi kullansana
Çocuk dedın elendın salıh bey o artıkBen 260 aldım, ayrıca matematiksiz ikimiz de 250 almadık, bi tane 250 aldık ikimiz döndük çocuğa gene 250₺ verdik
Takılıyorum aga seni bilen biliyor zaten cansın 😘Ben elime geçeni attım la adama, ve bizim ki nakit bi borç değildi 😅 iş iptal oldu iadesini gerçekleştirdik 😅 sen seni dolandıranlara bak kardeşim bizde kimsenin parası kalmaz ama zaman zaman ufaktan geçikir 😅
Özel Oran Yardımlaşma konusunda belki çıkar reis, bu konudan çıkmaz sana rollBi rol olsa kendimize gelsek
Zerosu da öyle. Bu arada zero içen erkek 🌈Nasıl aynı kardeşim normali şeker den içilmiyor
En son kestaneyi çizdircez gibi ya bakalım 😅Zerosu da öyle. Bu arada zero içen erkek 🌈
Ozel oran yardimlasma en son gireceğim konuEn son kestaneyi çizdircez gibi ya bakalım 😅
GünoGünaydın 😁
36 bete yazık olmuş. O kadar takla kazanclarindan birine bı büyük çarpan atsa oyunun geri kalanı maxa giderdi![]()
![]()
70K para kazanmış daha ne olacak, Allah olmak istiyorsa toplanak Allah diyek36 bete yazık olmuş. O kadar takla kazanclarindan birine bı büyük çarpan atsa oyunun geri kalanı maxa giderdi
Kardeşim güzel taktik büyük vurdun diye ikna edelim dağıtım gelir puhahah70K para kazanmış daha ne olacak, Allah olmak istiyorsa toplanak Allah diyek