- 30,329
- 30,322
- 113
Bugün 2 de çıktım işten gelince uyumuşum 20.40 ta uyandım 😄Ben uyumuştur atam diye öylesine yazdım uyumamış iste puaha
Bugün 2 de çıktım işten gelince uyumuşum 20.40 ta uyandım 😄Ben uyumuştur atam diye öylesine yazdım uyumamış iste puaha
O kupon tek golden los oldu maalesefHem sen roll acmıssın çocuk adam bız tedavı olmayalım mı
🧐🤔Vallahi yeter artık
Suratına bakacak yüzümüz kalmadı kardeşim
Benım kupon geldı ilk adımO kupon tek golden los oldu maalesef
Bugünde usta gece çalışıyor sabah 6.30 gıtcem bugün iyi bayaa 🤔😄Bugün 2 de çıktım işten gelince uyumuşum 20.40 ta uyandım 😄
Kazanırsan karşılığını verirsin niye ole düşünüyorsun ki simdiVallahi yeter artık
Suratına bakacak yüzümüz kalmadı kardeşim
Espri o kardeşim 😄Kazanırsan karşılığını verirsin niye ole düşünüyorsun ki simdi
Puahha biz her gün kafamıza göre takılıyoruz zaten saat derdimiz tasamiz yok atamBugünde usta gece çalışıyor sabah 6.30 gıtcem bugün iyi bayaa 🤔😄
Kumar iyidir
Önce dizi snajss
Bizde sabaha kahvaltılık olunca öyle olmuyor shshsshPuahha biz her gün kafamıza göre takılıyoruz zaten saat derdimiz tasamiz yok atam
9 aydır kayıpKazanırsan karşılığını verirsin niye ole düşünüyorsun ki simdi
Valla bende bu ara elimi nere atsam kuruyor gidip bi ufurukcuye gorunme vakti geldi geciyorda9 aydır kayıp
Eskiden maaşı 1 ay çevirirdik son üç aydır üç gün gitmiyor
UsjsjsjdValla bende bu ara elimi nere atsam kuruyor gidip bi ufurukcuye gorunme vakti geldi geciyorda
Senin tarihte başarın yok rol konusunda 2 adim patlar veya 3 adim başaramazsınBenım kupon geldı ilk adım
Başaramazsak asıruha sölerız çay demlerSenin tarihte başarın yok rol konusunda 2 adim patlar veya 3 adim başaramazsın
Atam cyber mi oyniyim ne yapim artik akil ver lütfenUsjsjsjd
Çayda paraylan bedava cay yokkiBaşaramazsak asıruha sölerız çay demler
Marka var bende 3 taneÇayda paraylan bedava cay yokki