- 30,357
- 30,351
- 113
Yooo farketmiyorum kardeşimFarkedersen yazmiyorum duzgun biri etiket falan atmadikca
Yooo farketmiyorum kardeşimFarkedersen yazmiyorum duzgun biri etiket falan atmadikca
Aynen oyle kumar forumu bundan dogal bisey yokAynen öyle bro param varken şans parası atarım millete yokken de rol takip ederim bı kere çünkü birine burda borç verdim günün sonunda suçlu ben oldum aq
Sapsap adı saplamısNiye bişey yazmıyor borcu mu var
Ferdiyi taniyordan zaten böyle biri tanimiyosan niye borc veriyon yani ferdi konusu bin defa acildi gereksiz konusmalar bunlar bence borc vermeyin sorun kalmasin bu kadar basitSence mevzu borcmu? Ben 35 yaşındayım cocuk kansırıe gını p.tesı salı carsmaba persembe cuma cöt3sı her gun gece 1 de aende gece 12 de sende diyor. Buda can demi. Yoksa yok de olum 700 lira benım 5 paket sıgaram dedım yok de ama bana yalan konusma dedım. Yok kesın dedı bak 6 gundur her gun kesın dedıç 6 gundur hergun olm yoksa kesın deme dedım. Sabırda bıyere kadar mevzunun rakamla alakası yok
Heh kafama sıcım zaten salaklık bende sırf bende degılım en az 10 magdur var suan. NeyseFerdiyi taniyordan zaten böyle biri tanimiyosan niye borc veriyon yani ferdi konusu bin defa acildi gereksiz konusmalar bunlar bence borc vermeyin sorun kalmasin bu kadar basit
Banliydin çünkü farketmemen doğalYooo farketmiyorum kardeşim
Son olarak asam forumda degıl dyon suan adam bana forumdan ekran atyor 🤣🤣🤣Adam forumda değil kardeşim burda yazmab bir etki yaratmayacak
Ulan kaçtane hesabı var bununSon olarak asam forumda degıl dyon suan adam bana forumdan ekran atyor 🤣🤣🤣
Nasnsnsjsjajja vur yüzüme vur hep üstüme gelin admin beni bu kondan banla snansnBanliydin çünkü farketmemen doğal
Ailesini karistirman seni haksiz yapar ne olursa olsun öyle bisey yapmaman gerek bence neyse diyelim konuyu kapatalimHeh kafama sıcım zaten salaklık bende sırf bende degılım en az 10 magdur var suan. Neyse
O benim sorunum değil yetkililere bildirSon olarak asam forumda degıl dyon suan adam bana forumdan ekran atyor 🤣🤣🤣
Aynen valla öyle yavAilesini karistirman seni haksiz yapar ne olursa olsun öyle bisey yapmaman gerek bence neyse diyelim konuyu kapatalim
Etıketle safi rüzgarNasnsnsjsjajja vur yüzüme vur hep üstüme gelin admin beni bu kondan banla snansn
PuajajajaEtıketle safi rüzgar
Metin seni suata fast ediyorum senle bi roll yapsınEtıketle safi rüzgar
Olm bu çocuk ne garip bı çocuk laSon olarak asam forumda degıl dyon suan adam bana forumdan ekran atyor 🤣🤣🤣
Bugün 2 dostumuz gıtmıs konudan hala gırgır pesındeısn yazıkMetin seni suata fast ediyorum senle bi roll yapsın
San şöyle bişey söyliyim daimond banlanir ona bisey olmaz en büyük mü bilmiyom ama çok büyük puahahOlm bu çocuk ne garip bı çocuk la
Kim laBugün 2 dostumuz gıtmıs konudan hala gırgır pesındeısn yazık
Ege barrıosKim la