Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,195
22,558
113
Herkesin iyi kötü burdan birbine karşılıksız da dokunmuşluğu vardır. Borç olarakta yardim etmişligi vardır. Bunlar sorunu bırak söz konusu bile olamaz lakin insan nankör olmamalı. İbne adamı yadirgamam hastalık der geçerim lakin nankörlük tahammül edilecek bişey değil bende. Benden yana kime zırnık hakkım geçmişse helal olsun. Bu konuya da son mesajım olsun. Allah'a emanet olun

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Herkesin iyi kötü burdan birbine karşılıksız da dokunmuşluğu vardır. Borç olarakta yardim etmişligi vardır. Bunlar sorunu bırak söz konusu bile olamaz lakin insan nankör olmamalı. İbne adamı yadirgamam hastalık der geçerim lakin nankörlük tahammül edilecek bişey değil bende. Benden yana kime zırnık hakkım geçmişse helal olsun. Bu konuya da son mesajım olsun. Allah'a emanet olun
Sana n'oldu beyaz konuda bile yoktun

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,839
52,809
113
La ne oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...