Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Aynen cok büyük degilse tarlasi kâr olmuyor bildigim kadariyla bir düzenleme şart cefasini çeken çiftçi sefasini aradaki baglantilar sürüyor her yerde böyle bu
Aynen aracılar vuruyor parayı yattığı yerden hemde

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Adam resmen reklam yapıyor milleti tuzağa çekiyor LA

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,644
14,571
113
dağıtım ayağına sitenin tüm promoları saydı lavuk en sonunda sildiler konuyu dağıtım yapma niyeti olan adam 4 kişiye 500 tl bugün kazandık der geç ayrıntısından bize ne

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
145,915
187,179
113
Kısaltarak dahi Argo kullanmayalım Lütfen.

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Bu konuya gerçekten bi süre girmicem artık iyice çocuk işine döndü herkes herkesi şikayet ediyor ki kişilere küfür yok bir şey yok herkes kraliyet ailesinde yetişmiş gibi davranıyor cidden bunaldım bu durumdan kimse kimseyi çekemiyor yalandan dost gibi davranıyor zaten ghostlayan fakirlere bir şey demiyorum çaresizlik böyle bir şey olmalı iyi forumlar

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,839
52,809
113
Bu konuya gerçekten bi süre girmicem artık iyice çocuk işine döndü herkes herkesi şikayet ediyor ki kişilere küfür yok bir şey yok herkes kraliyet ailesinde yetişmiş gibi davranıyor cidden bunaldım bu durumdan kimse kimseyi çekemiyor yalandan dost gibi davranıyor zaten ghostlayan fakirlere bir şey demiyorum çaresizlik böyle bir şey olmalı iyi forumlar
Sorma aynen öyle yönetiminde her şeyi dikkate almamasi gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...