- 45,705
- 34,485
- 113
Ferdı gitti de yaverlerı duruyor 1 saat sonra cekilım yapıcam dıyıp alıyolar parayı ses seda yok 😀😀Tamam kardeşim emin oldum o değilsin
Ferdı gitti de yaverlerı duruyor 1 saat sonra cekilım yapıcam dıyıp alıyolar parayı ses seda yok 😀😀Tamam kardeşim emin oldum o değilsin
Hiç beklemezdim sendenGooooool
IptalGooooool
Elektrik faturası oduyonuz mu la sızGooooool
NeyiHiç beklemezdim senden![]()
İyi biriFerdi nasıl biriydi
Ödüyoz diye fakiriz zatenElektrik faturası oduyonuz mu la sız
Haber'de gördüm dün kanca atıyolarmıs Urfa'da tellereÖdüyoz diye fakiriz zaten
Istanbuldaki adamlarin kacirdigi verginin binde 1 i yapmaz merak etme metinimHaber'de gördüm dün kanca atıyolarmıs Urfa'da tellere
Dün urfada Traktör römorkunda 2 köye yetecek kadar elektrik üreten kaçak trafo bulunmış puajahaÖdüyoz diye fakiriz zaten
Aynı haber puhahahDün urfada Traktör römorkunda 2 köye yetecek kadar elektrik üreten kaçak trafo bulunmış puajaha
Puajajahaha metin%1in içinde işsizlik maaş alıyor başka işte çalışıyırduIstanbuldaki adamlarin kacirdigi verginin binde 1 i yapmaz merak etme metinim
Dün karar aldım 10. Aya kadar çalışmıcam maaş bıtsın başlıcamPuajajahaha metin%1in içinde işsizlik maaş alıyor başka işte çalışıyırdu
Adamlara haksizsin diyemezsin tarlayi sulamak icin yilda 2 3 milyon fatura geliyormus gecen biri derdini anlatti hak verdim ben şahsenDün urfada Traktör römorkunda 2 köye yetecek kadar elektrik üreten kaçak trafo bulunmış puajaha
Iyı atıyolarSalih ilk 2 per 50 üstü çıkmış wonnlarsa sana zınklıyom @Mrlbra
Zaten artık çiftçiler zarar ediyor orda 5₺ üreticiden çıkıyor biz burda 50ye alıyoruzAdamlara haksizsin diyemezsin tarlayi sulamak icin yilda 2 3 milyon fatura geliyormus gecen biri derdini anlatti hak verdim ben şahsen
Aynen cok büyük degilse tarlasi kâr olmuyor bildigim kadariyla bir düzenleme şart cefasini çeken çiftçi sefasini aradaki baglantilar sürüyor her yerde böyle buZaten artık çiftçiler zarar ediyor orda 5₺ üreticiden çıkıyor biz burda 50ye alıyoruz