- 79,839
- 52,809
- 113
Dondan firlayan sk gibi geldin kardeş konuya konuda takilan 5 6 kisi var ya sormayalim mi ?keyfimin kahyası mısın kardeş
Dondan firlayan sk gibi geldin kardeş konuya konuda takilan 5 6 kisi var ya sormayalim mi ?keyfimin kahyası mısın kardeş
Verıp vermemen degıl kpnu neden burda yazyor bır derdı varsa amac ne yani 2 sene olmuş olay şimdimi aklına gelmişVermem kardeşim
Parasi bitmis parasi 🤣Verıp vermemen degıl kpnu neden burda yazyor bır derdı varsa amac ne yani 2 sene olmuş olay şimdimi aklına gelmiş
@Mrlbra bebım fotoyu görünce dm attı ne dıcek bakalımUlan metin puahhaha ppye bak
Hala öğrencisin galiba kardeşim ağlıyorsun suanaynen ondan
Eski zamanlarini ozlemistir😂@Mrlbra bebım fotoyu görünce dm attı ne dıcek bakalım
Bunlar sadece ıddaakardeş bu adam telegramdan mesajlara bakmıyor. Geçenlerde bana bir sürü yalan anlattı nişanlandım da askere gittim de veremedim de kusura bakma da falan diye. Yarısını attı yarısını da atacam maaşı alınca dedi 4 ay oldu. Gönderdiğim ekran resmine bakarsan 1-2 liranın hesabını yapacak adam değilim. bu arkadaş yan forumda başka bir nick ile takılıyordu bugün konuyu incelerken aynı kişi olduğunu anladım ifşaladım burada.
Erhanim kim sildi alalimHala öğrencisin galiba kardeşim ağlıyorsun suan
Dun 40k param silindi bütün hirsimi senden çıkarırım şimdi kaybol burdan
KankammmHala öğrencisin galiba kardeşim ağlıyorsun suan
Dun 40k param silindi bütün hirsimi senden çıkarırım şimdi kaybol burdan
Iddia degil yalan her gun foruma giriyor bugun anliyor aynen inandik puhahaBunlar sadece ıddaa
Akşam uzerı oldu gıbı bşeyOlabilir aksam üzeri verdigini geri atarim sana yoksa 1 yıl konuşursun puahha
Tambet hocam ya 50k kazandık yatirim bonusu yüzde 10 almistim max 10 kat çekiliyormuş bende 1k yatirmistim 40k çöp oldu betco dan saçma sapan kurallar koyan baska altyapi yok 100 lira bonus aldim 40k silindiErhanim kim sildi alalim
Yatirim bonusu pismanliktirTambet hocam ya 50k kazandık yatirim bonusu yüzde 10 almistim max 10 kat çekiliyormuş bende 1k yatirmistim 40k çöp oldu betco dan saçma sapan kurallar koyan baska altyapi yok 100 lira bonus aldim 40k silindi
İyi forumlar dostİyi Forumlar Beyler.
Puhha ben suan kule bile muhtacimAkşam uzerı oldu gıbı bşey
Söz vermek ass vermeye benzemez ıyı forumlar 😀😀Puhha ben suan kule bile muhtacim
Ulan şu mesajı bulmaya utanöadın mıAkşam uzerı oldu gıbı bşey
Utanacak yası gectık aslan ogrencımıken puahahhsUlan şu mesajı bulmaya utanöadın mı