- 31,157
- 31,308
- 113
Bu insanlarda dünyaya özeniyor 🧐🤣Dünya yuvarlak olduğu için insan 5 dakikalığına bir köşeye cekilemiyor maalesef atam
Bu insanlarda dünyaya özeniyor 🧐🤣Dünya yuvarlak olduğu için insan 5 dakikalığına bir köşeye cekilemiyor maalesef atam
Küçükken benim babam senin babanı döver derdik büyüdük benim derdim senin derdini yener demeye başladıkYok la mobile legends oynuyorum belki geyik vardir diye konuya bakdi, biraz efkar biraz keder biraz dert varmis.aklima babamin bi lafi geldi derki benim derdim senin derdini siher 😂
Orda da mı VPN gerekiyorVPN açtık şimdi kim bu günahın vebalini ödeyecek
Yok bazı siteler sadece Türkiye ipsi ile açılıyor o yüzdenOrda da mı VPN gerekiyor
İllegal iş yapmaYok bazı siteler sadece Türkiye ipsi ile açılıyor o yüzden
Alamazlar yatarı yokBeyler şimdi içeriğide geldi bunu geçen sene tiwtterda retweet yaptık diye ceza yemiştik 1.5 yıl oldu karar buydu 19700 tl ödeme yaıcaksıjız demişti ben arayınca o zaman hiç biryerdede gözükmediği için bende bir ödeme yapmadım bunu 1 haftaiçindd yapmazsam içeri alırlar mı beni öyle yazıyor var mı bilgi sahibi
Öyle yazmıyor ama eminmişim içeri girmeyelim ödeyecek yoksa bir şekilde her türlü öderimde bunu ben işe 2 hafta sonra giricrm 1.5 ay sonra maaşı alıp ödesem sorun olmaz mı acabaAlamazlar yatarı yok
Hiç bişey olmaz eminimÖyle yazmıyor ama eminmişim içeri girmeyelim ödeyecek yoksa bir şekilde her türlü öderimde bunu ben işe 2 hafta sonra giricrm 1.5 ay sonra maaşı alıp ödesem sorun olmaz mı acaba
@Mrlbra bunun cezası farklı 7258 5c maddesı hapıs cezası var bahıs oynatmaya aracılıktan acılmıs buna oynamaktan degılBeyler şimdi içeriğide geldi bunu geçen sene tiwtterda retweet yaptık diye ceza yemiştik 1.5 yıl oldu karar buydu 19700 tl ödeme yaıcaksıjız demişti ben arayınca o zaman hiç biryerdede gözükmediği için bende bir ödeme yapmadım bunu 1 haftaiçindd yapmazsam içeri alırlar mı beni öyle yazıyor var mı bilgi sahibi
dayı gel ben chou koff kostümlüyüm seni tekte indireyimYok la mobile legends oynuyorum belki geyik vardir diye konuya bakdi, biraz efkar biraz keder biraz dert varmis.aklima babamin bi lafi geldi derki benim derdim senin derdini siher 😂
O madde oynatmak değil kardeşim reklamını yapmak ve teşvik etmek@Mrlbra bunun cezası farklı 7258 5c maddesı hapıs cezası var bahıs oynatmaya aracılıktan acılmıs buna oynamaktan degıl
Bununda yatarı olmaz paraya çevrilir ve aylarca sonra ödesendevişey olmazO madde oynatmak değil kardeşim reklamını yapmak ve teşvik etmek
Aynen normalde oynamaktan olan ceza idari kapsamında para cezası kesiliyor. Adli bir durum değil. Bizde tadına baktık zamanındaBununda yatarı olmaz paraya çevrilir ve aylarca sonra ödesendevişey olmaz
Betewin aradi halletmeye caliscaz dedi aksamki konuyu 4 binimi verin cocuklae hamburger yiyemedi dedimAynen normalde oynamaktan olan ceza idari kapsamında para cezası kesiliyor. Adli bir durum değil. Bizde tadına baktık zamanında
Olmuş bitmiş olay reis artık göndermezlerBetewin aradi halletmeye caliscaz dedi aksamki konuyu 4 binimi verin cocuklae hamburger yiyemedi dedim
Sikayet vara yazdim kanka konusmalar var elimde 5 yap 5 cek dedikleri. Buju dyip sildinz dedim aradi inceleyip halletcem dedi kariOlmuş bitmiş olay reis artık göndermezler
Nusrettemi yiyo çocuklar dayı 4000 e fazla lükse alıştırıyon yiğenleri bakBetewin aradi halletmeye caliscaz dedi aksamki konuyu 4 binimi verin cocuklae hamburger yiyemedi dedim
Çabuk halledin de hafta sonu çocuklar kapıda bekliyor Hamburg yemeye AVM ye götürecem deBetewin aradi halletmeye caliscaz dedi aksamki konuyu 4 binimi verin cocuklae hamburger yiyemedi dedim
Hahahah marti etinden salama alistilarNusrettemi yiyo çocuklar dayı 4000 e fazla lükse alıştırıyon yiğenleri bak![]()