- 11,349
- 13,417
- 113
Yani metinim aramız ilk defa düzeldi bozulmasın azdırma beni kapiş 😂Bende arkadasım @Mrlbra benımde verdıgım maçlara basar benıde sever yanaklarımı okşar yanında olsam
Yani metinim aramız ilk defa düzeldi bozulmasın azdırma beni kapiş 😂Bende arkadasım @Mrlbra benımde verdıgım maçlara basar benıde sever yanaklarımı okşar yanında olsam
Hadı zınklat demir gıbı barışalımYani metinim aramız ilk defa düzeldi bozulmasın azdırma beni kapiş 😂
Kanka ben senle gerçekten baş edemiyorum allah alsın sjahdjdjHadı zınklat demir gıbı barışalım
Alsa keşke de bıtse şu çileKanka ben senle gerçekten baş edemiyorum allah alsın sjahdjdj
İçimden amin dedim la istem dışı kusura bakma sözümü geri alıyorum içimdenAlsa keşke de bıtse şu çile
Sıkıntı yok bşey kardesım AVM deyım bşey ıstermısnİçimden amin dedim la istem dışı kusura bakma sözümü geri alıyorum içimden
Maçlar tırt kanka şu an paradan az kenara koy akşama kombin veririm@sapsap10 var mı basket canlı
Yok ki 🤣Paranızı bitirmeyin betgit 500 özel oran açacak onu alırsınız yatsa da kazandı sayıyor bunlar genelde
He yok kombineye tövbeliyim artık yapmıyorum illa biri olmicak işler oluyo patlatıyo siteye cebimdeki paraya göre 200-500-1 k falan atıp tek tek canlı oynayıp takip ediyomMaçlar tırt kanka şu an paradan az kenara koy akşama kombin veririm
Alamıyosun ki saniyede bitiyoParanızı bitirmeyin betgit 500 özel oran açacak onu alırsınız yatsa da kazandı sayıyor bunlar genelde
Bu msjin bana cesaret verdi yazacam bak Wat sapsap tan.Ne kıskançlığı ne zaman yazsam alıyom ben 2-3k![]()
Hayrına almıyoz abi günü geldi mi ödemesi yapılıyorBu msjin bana cesaret verdi yazacam bak Wat sapsap tan.)..çayı kafamdan assagi dökerse ,kapıcı mercana uydum derim baq..ulu orta. Yazma böyle,,adamın canı dm ye damlayasi çekiyor dsdd
Al yaptıgını begendın mı sımdı @Mrlbra kankama yazan yazana pıkajajHayrına almıyoz abi günü geldi mi ödemesi yapılıyor![]()
Boş ver hayrini...Bu ara ormana gidemiyorum..Mantar çıkmış ,haberin varmı..Hayrına almıyoz abi günü geldi mi ödemesi yapılıyor![]()
Ya metin bişey diyeceğim şimdi de raporlarsın o yüzden boşverAl yaptıgını begendın mı sımdı @Mrlbra kankama yazan yazana pıkajaj
Yok abi duymadımBoş ver hayrini...Bu ara ormana gidemiyorum..Mantar çıkmış ,haberin varmı..
Bı saat dolanıp geleyim o vakit..bulursam ekran atarım...az kafa dağıtmam gerek...Yok abi duymadım