- 14,998
- 12,131
- 113
7 geldi ya ilk ayak
Tamam olm niye yatmışız gibi tepki verdin7 geldi ya ilk ayak
Favori o yuzden esek geleydi iyiydiTamam olm niye yatmışız gibi tepki verdin
Daha gelirFavori o yuzden esek geleydi iyiydi
La yok cok supriz gelmezse bisey vermiyor kiDaha gelir
Kanka 150K kazanmayı çok da hayal etmiyorsunuz diye düşünüyorumLa yok cok supriz gelmezse bisey vermiyor ki
Gelir diyoe iste sinerjiyi bozma ritim kaçıyor suatimLa yok cok supriz gelmezse bisey vermiyor ki
Misli basmaknlazim onun icin. Muhsebeyi bulun yaKanka 150K kazanmayı çok da hayal etmiyorsunuz diye düşünüyorum
Şimdi ihtimalimiz ne kardeşim yanlış değilsem maks 3K alabilirizMisli basmaknlazim onun icin. Muhsebeyi bulun ya
600*450 atsin lutfeeen
@Novasky duymasın ateşe verirStake 1 seneden fazladir 1 kurus yatirmadim 15 dolar vermis kripto bnusu diye 576 tl alizladik hemen
Yokla daha cok erken ilk ayak bu.Şimdi ihtimalimiz ne kardeşim yanlış değilsem maks 3K alabiliriz
Evet suan 2k ya dustu gibi ilk ayaktan sonraŞimdi ihtimalimiz ne kardeşim yanlış değilsem maks 3K alabiliriz
Yıkıldım, cunku yapar biliyorumBana özelden dm atmış gelirse ortak değiliz diye sinerji yapmanız için ortak diyormuş size
Bana da atmış gelirse hepsini sana atacam diye atamBana özelden dm atmış gelirse ortak değiliz diye sinerji yapmanız için ortak diyormuş size