- 14,998
- 12,131
- 113
Onemli onemli favoriye basip misli oynamaktan bahsediyor ege. Yanina da 1 2 esekNasıl önemli değil hepsi sürpriz olacak
Onemli onemli favoriye basip misli oynamaktan bahsediyor ege. Yanina da 1 2 esekNasıl önemli değil hepsi sürpriz olacak
Guzel para alirsinHepsi sürpriz
Dragone flame@Muhasebe90 gel de 7deki yarisa yetistir bizi
Tek yazacam gunun bankosuDragone flame
6 aydır koşmamış ma ne galop yapmış öyleTek yazacam gunun bankosu
Adam sampiyon apo sen ne anlarsin kapat forumu6 aydır koşmamış ma ne galop yapmış öyle
Tmm Mrlbra 300 atsın 😅7de yaris @egehandro @Mrlbra @butragueno cikaralim la bi kupon 150ser. Kayederken zevk aliriz en kotu
3 yıldır kupon yapmadım bunların ana babalarını tanırımAdam sampiyon apo sen ne anlarsin kapat forumu
Ben anlamıyorum7de yaris @egehandro @Mrlbra @butragueno cikaralim la bi kupon 150ser. Kayederken zevk aliriz en kotu
Cikar bakalim bi kupon3 yıldır kupon yapmadım bunların ana babalarını tanırım![]()
La brn tek de oynarim sinerji olsun diye dedimTmm Mrlbra 300 atsın 😅
Kanka zaten anlama ihtimalimiz yok muhasebe bir iki tüyo verse yeter bunlar atların dedelerinizi torunlarını falan biliyoBen anlamıyorum
Görücü usulü at yarışı3 yıldır kupon yapmadım bunların ana babalarını tanırım![]()
Kanka bende size katılmak istiyorum ama 150₺ param olmadığı için mrlbra 300 atsın dedim benim payımı da 😅La brn tek de oynarim sinerji olsun diye dedim
Buna da bağımlı oluruz aaw sonra 🤣La brn tek de oynarim sinerji olsun diye dedim
Tabi efenimKanka bende size katılmak istiyorum ama 150₺ param olmadığı için mrlbra 300 atsın dedim benim payımı da 😅
He puhsha7de yaris @egehandro @Mrlbra @butragueno cikaralim la bi kupon 150ser. Kayederken zevk aliriz en kotu
450 atsin lutfeeenKanka bende size katılmak istiyorum ama 150₺ param olmadığı için mrlbra 300 atsın dedim benim payımı da 😅