- 56,990
- 31,629
- 113
Nerde yedin poğaçaları söyle nerde poğaça yaptın söyle diye bi şarkı var mlbra aitArada olur öyle reis 🧐 Şarkı gönder de günümüz güzel geçsin![]()
Nerde yedin poğaçaları söyle nerde poğaça yaptın söyle diye bi şarkı var mlbra aitArada olur öyle reis 🧐 Şarkı gönder de günümüz güzel geçsin![]()
Tamam kardeşim sensin ben seni muhattap almıyorum sende sana zahmet alma uzamasın mevzu istersenrezil olacak bisey yok sap saphic artiya gecmemisim sifirim aylardir bin ikibin ufakdan cirpinmalar yapiyorken beklentiye giriyorsun ister istemez ben ayağa kalkamadan sana destek biraz yanlis oluyor ne bilem kasa duzgun olsa ben paraya tapan biri degilim biliyorsundur
Müdür burda tartışmayınrezil olacak bisey yok sap saphic artiya gecmemisim sifirim aylardir bin ikibin ufakdan cirpinmalar yapiyorken beklentiye giriyorsun ister istemez ben ayağa kalkamadan sana destek biraz yanlis oluyor ne bilem kasa duzgun olsa ben paraya tapan biri degilim biliyorsundur
peki sapsap 🖐 oyle osssunTamam kardeşim sensin ben seni muhattap almıyorum sende sana zahmet alma uzamasın mevzu istersen![]()
Yagmurdan su birikintilerinden su iciyorum pet sişe su parasina bile yok cektin vay beeBen aynı senin ismine benzeyen birisine bi ara bi çekim yapınca borç istedi verdim ama çözemiyom kim olduğunu yemek yicem demişti bi çözsem onu da rezil edicem 😅
Abartma reis sende 😅 2-3 kişi dışına zaten borç vermem de para olsaydı şans parası sıkardık 50-60₺ 😅Yagmurdan su birikintilerinden su iciyorum pet sişe su parasina bile yok cektin vay bee
Allahtan o 2 3 kisi içindeyim vermeyeceklerin düşünsün 😁Abartma reis sende 😅 2-3 kişi dışına zaten borç vermem de para olsaydı şans parası sıkardık 50-60₺ 😅
Ulan yedim girip hesaba baktımSoyadı güngör olan var mı
Borcluysa sana tanimam senden alacakliysa benimSoyadı güngör olan var mı
Yaktım bir sigaraUlan yedim girip hesaba baktım
Var miSoyadı güngör olan var mı
2-3 dkUlan yedim girip hesaba baktım
5k borcu varBorcluysa sana tanimam senden alacakliysa benim